People Analytics

Een sprong voorwaarts in HR met geavanceerde analyse en big data

 

HR wordt in veel bedrijven stiefmoederlijk bedeeld. Maar wat is er, in onze snel veranderende wereld, belangrijker dan het tijdig kunnen herkennen en klaarstomen van het juiste talent? Onze oplossingen helpen u om slimmere beslissingen te nemen in human capital management.

Laat uw organisatie optimaal gebruikmaken van HR

Als HR-directeur beseft u waarschijnlijk dat u uw doelstellingen beter kunt behalen als u effectiever gebruikmaakt van de beschikbare data. Een groot deel van het werk om personen aan functie-eisen te koppelen, kan met de hedendaagse technologie worden geautomatiseerd. Bovendien kunt u met deze technologie gestructureerde en ongestructureerde gegevens bijeenbrengen om een beter inzicht te krijgen in het potentieel van uw mensen en kunt u de informatie op sociale media gebruiken om een beeld te krijgen van potentiële nieuwe medewerkers. Al deze mogelijkheden bieden u veel bredere inzichten, zodat u sneller beslissingen kunt nemen, personen beter kunt koppelen aan functie-eisen en de kosten kunt verlagen.

 

People Analytics - Geavanceerde analyse en big data

Op basis van IBM Watson en BigInsights helpen wij u om uw nieuwe inzichten uit big data en geavanceerde analyse toe te passen op HR. Natuurlijke-taalverwerking, zelflerende algoritmen, voorspellende analyse en gegevensvisualisatie worden gecombineerd om personen en functie-eisen beter aan elkaar te koppelen, HR-processen te stroomlijnen, tijd te besparen en kosten te verlagen.

 

HRSMART - Slimmere beslissingen in human capital management

Beter zicht op en beheer van menselijk kapitaal en efficiënt personeels- en prestatiebeheer zijn essentiële voorwaarden voor het goed functioneren van de organisatie als geheel.

Bronnen

Met onze experts