IBX Leveranciersnetwerk

Maak verbinding en werk samen met meer dan een half miljoen leveranciers wereldwijd. Dankzij het IBX Leveranciersnetwerk, kunnen inkopers en leveranciers hun bedrijfsvoering stroomlijnen, hun kosten verlagen en hun samenwerking nauwer op elkaar afstemmen.

Maak verbinding, koppel en werk samen

Technische uitdagingen en hoge kosten voor op maat geleverde of bedrijfseigen portals vormden lang een obstakel voor e-commerce-activiteiten. Dankzij Het IBX Leveranciersnetwerk behoort dit nu tot het verleden, waardoor u uw contractnaleving kunt verbeteren en het beheer van orders en facturen kunt automatiseren. Een groot aantal van uw leveranciers is al actief op het IBX Leveranciersnetwerk. Leveranciers die nog niet verbonden zijn, kunnen snel worden aangesloten.

Snel uw samenwerking met leveranciers verstevigen

De door analisten bekroonde activering van leveranciersdiensten van Capgemini garandeert een snelle invoering, doordat u meteen met het IBX Leveranciersnetwerk wordt verbonden. Capgemini biedt een optimale activeringsstrategie, die op verschillende groepen leveranciers kan worden afgestemd voor sneller rendement en waarmee topleveranciers snel worden veiliggesteld. Dit is gecombineerd met kostenbesparende, grootschalige activering om de onderkant van uw leveranciersbestand te bereiken. Het IBX Leveranciersnetwerk zorgt er dankzij een gebruikersvriendelijke facturerings- en catalogusbeheer voor dat uw leveranciers op eenvoudige wijze uw e-factuur- en inkoopprocessen kunnen ondersteunen.

Toegevoegde waarde voor inkopers en leveranciers

Het IBX Leveranciersnetwerk is het toonaangevende ERP-onafhankelijke e-commerce-netwerk voor zowel inkopers als leveranciers. Inkopers profiteren van snellere respons van leveranciers, hogere naleving en de mogelijkheid om de factuurverwerkingskosten met meer dan 80% te verlagen. Leveranciers kunnen de verwerkingstijd van inkooporders terugbrengen van enkele dagen tot een paar uur en tegelijk de verwerkingskosten met meer dan 75%, en het aantal factureringsfouten met 85% terugbrengen.

Related Solutions