IBX Source-to-Contract

Maak kennis met een intuïtieve eSourcing-oplossing. IBX eSourcing maximaliseert de toepassing om de productiviteit, de naleving en de besparingen te stimuleren.

Meer eSourcing betekent meer besparingen

Veel inkoopmanagers implementeren eSourcing-programma's om de besparingen te verhogen en de verwerkingstijd terug te brengen, maar veel van dit soort initiatieven maken de hooggespannen verwachtingen niet waar. De belangrijkste reden? Gebrek aan aanvaarding door gebruikers.

De geboden oplossing moet er een zijn die gebruikers willen toepassen, en niet iets dat hen wordt opgedrongen. Dankzij de zeer intuïtieve interface hebben nieuwe gebruikers van uiteenlopende organisaties IBX eSourcing snel omarmd.

Strategische inkoop

IBX Source-to-Contract bestaat uit drie modules.

  • Uitgavenanalyse verbetert het zicht op de uitgaven en legt kansen bloot.
  • Contract Management verhoogt de controle van de contracten en verlaagt de risico’s.
  • eSourcing stimuleert de productiviteit en de besparingen door optimaal gebruik.

Elke module heeft optionele toepassingen en diensten. Uitgavenanalyse biedt implementatiediensten en regelmatige gegevens-updates. Binnen Contract Management bieden we contractnaleving en optimaliseringsdiensten van een team juridische experts. Binnen Sourcing bieden we RFx Factory, een dienst waarmee klanten van eSourcing kunnen profiteren zonder de tool te gebruiken.

Uw wereldwijde partner voor succesvol inkopen

We werken nauw samen met onze cliënten om de beste en snelste invoering op maat te bieden voor betere bedrijfsresultaten. Samen benutten we Capgemini’s langdurige expertise op het gebied van aanbesteding en verandermanagement voor implementatie op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Related Solutions