Inkoopprocessen

Stroomlijn uw dagelijkse inkoopprocessen en ontlast uw inkoop om naleving te optimaliseren en kostenbesparingen te realiseren. Onze services voor inkoopprocessen transformeren uw inkoop naar een proactief in plaats van een reactief bedrijfsproces, wat van wezenlijk belang is om duurzame bedrijfswaarde te kunnen realiseren.

Stroomlijn uw dagelijkse inkoopprocessen

Capgemini begrijpt dat een succesvol inkoopproces vereist dat u de inkoopbehoeften van de gehele organisatie effectief beheert en proactief handelt als een interne leverancier. Daarom hebben we oplossingen ontwikkeld waardoor uw mensen minder tijd hoeven te besteden aan inkooptransacties, zodat er meer tijd overblijft voor proactieve strategische programma's. Hierdoor kunt u het reactieve inkoopproces transformeren naar een proactief bedrijfsproces.

Een proactieve benadering van operationele inkoop

Met ons aanbod op het gebied van operationele inkoop kunt u uw inkoop ontlasten en uw dagelijkse inkoopprocessen stroomlijnen. Onze services ondersteunen uw operationele inkoop, waardoor u:

  • de inkoopkosten kunt verlagen
  • het serviceniveau kunt verbeteren
  • de naleving en de winstgevendheid kunt optimaliseren

Een pionier in procure-to-pay

Op basis van onze ervaring en expertise leveren we geconsolideerde en gestandaardiseerde processen vanuit onze meertalige Global Procurement Operating Centers (GPOC). We hanteren best practices om uw belanghebbenden bij te staan bij het inkopen van goederen en diensten.

Onze operationele inkoopservices worden geleverd via ons Rightshore®-model. Doordat we gebruikmaken van leveringscentra (CoE) over de hele wereld, kunnen we de ideale combinatie van kostenstructuur en serviceniveau bieden. Hierdoor beschikt u altijd over een team van toegewijde, meertalige specialisten om uw wereldwijde inkoopfuncties te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact op met onze experts om te ontdekken wat het stroomlijnen van uw dagelijkse inkoopprocessen voor uw onderneming kan betekenen.

Gerelateerd