Transformatie van de publieke sector met Oracle

Capgemini en Oracle kunnen politiekorpsen en uitkeringsinstanties helpen met oplossingen voor kosteneffectieve, burgergerichte dienstverlening: t-Police en EnablesWel voor de publieke sector.

Verbonden diensten op basis van de juiste informatie

Bedrijven in de publieke sector worden geconfronteerd met krimpende budgetten in een tijd waarin steeds meer mensen hulp nodig hebben. Zij moeten snel en efficiënt aan hun verplichtingen voldoen en tegelijkertijd hun klanten goed van dienst zijn. Het is tijd dat bedrijven in de publieke sector zich gaan richten op technologie en betere service tegen lagere kosten. Politiekorpsen en uitkeringsinstanties kunnen meer doen met minder door te profiteren van de voordelen van automatisering.

EnablesWel en t-Police transformeren de administratie

Onze gezamenlijke EnablesWel-oplossing vereenvoudigt de interactie tussen de overheid en de burger door verbetering van de efficiency van de frontend- en bankendprocessen. EnablesWel kan 95% tot 98% van alle verplichtingen afhandelen met behulp van:

  • Slimme interactietools en geïntegreerde services
  • Een cloudgebaseerd platform
  • Realtime 24/7 contact via meerdere kanalen

Transform Police (t-Police) maakt informatiegefundeerde, consistente en verbonden processen mogelijk die zowel op patrouille als op het bureau via één geïntegreerd systeem kunnen worden gebruikt. Politieagenten kunnen:

  • Informatie over ongevallen en misdrijven ter plekke invoeren
  • Aangetroffen aanwijzingen ter plekke documenteren
  • In realtime informatie uitwisselen met collega’s en het politiebureau
  • De administratieve efficiëntie verbeteren

 

EnablesWel - Transformatie in welzijn

Partnership tussen Oracle en Capgemini bewijst zijn nut

Als Oracle Diamond Level Partner hebben wij jarenlange ervaring in het gebruik van Oracle-technologieën voor verbetering van onze dienstverlening aan klanten. Onze Oracle-oplossingen voor de publieke sector bewijzen nu al hun nut:

  • t-Police zal over een periode van 10 jaar naar verwachting minstens GBP 30 miljoen aan besparingen opleveren voor Cheshire (UK) Police Authority
  • EnablesWel heeft bij diverse Europese uitkeringsinstanties de kosten verlaagd, processen gestroomlijnd en de klantbeleving van burgers verbeterd
Gerelateerd