Ready2Series

Capgemini biedt kant en klare solutions (oplossingen) aan, die organisaties niet meer zelf hoeven te ontwikkelen, maar die direct inpasbaar zijn binnen organisaties. Met een solution bedoelen we alles wat bij meerdere klanten geïmplementeerd kan worden, gebaseerd op standaardcontracten waarbij het eigendom (IP) bij Capgemini ligt. Door het aanbieden van solutions kunnen onze klanten lange ontwikkeltijden vermijden en kan snel worden gereageerd. Internationaal noemen we dit de Ready2Series, in Nederland ook wel simpelweg Capgemini Solutions.

Ready2Series: The Perfect Day

Snel inspelen op ontwikkelingen 

Capgemini (IP) Solutions zijn een verzameling van innovatieve producten, die worden ingezet om krachtige resultaten te leveren aan onze klanten in een korte tijd. Het betreft een snellere, efficiëntere manier voor het verstrekken en consumeren van IT. Met het kiezen van een IP Solution als baseline voor een project kunnen onze klanten versnellen naar de configuratie fase met behulp van een vooraf ontworpen en geteste oplossing.
 
De voordelen zijn een snellere ‘time to market’, meer flexibiliteit en lagere kosten. En omdat we deze oplossingen al eerder hebben geïmplementeerd bij klanten, kunt u zeker zijn van minder project risico’s en problemen. We hebben oplossingen die klaar zijn om te installeren of zelfs ‘ready to run’. De meeste oplossingen hebben daarbij een ‘pay-per-use’ betalingsmodel.

Uw business behoefte

Customer Contact

 

Mobility

 

Payments

 

Security

 

IT-beheer en Cloud-orkestratie

 

Optimale bedrijfsvoering


Primaire procesondersteuning

 

New ways of working

 

Asset Lifecycle Management and Building Information Modelling

 
 

Uw sector

Consumer Products & Retail

 

Transport & Distributie

 

Energy & Utilities

 

 

Infrastructuur

 

 

Olie & Gas Diensten

 

 

Life Sciences

 

 

Manufacturing