SAP ERP+

Verhoog de productiviteit en het rendement van uw SAP- en Microsoft-oplossingen met ERP+, een van Capgemini's nieuwste manieren om de ervaring van eindgebruikers te vereenvoudigen en verbeteren.

Pak de kans van Duet Enterprise

Volgens Gartner gebruikt een gemiddeld bedrijf slechts 15% van de back-officewerknemers het ERP-systeem. En minder dan 30% van de organisaties heeft de afgelopen 15 jaar het volledige potentieel benut van hun ERP-oplossing. Wordt het geen tijd om dat te veranderen?
 
De verschijning van Duet Enterprise voor Microsoft SharePoint en SAP is een goede mogelijkheid om SAP relevanter te maken voor een groter aantal gebruikers, zowel intern als extern. Capgemini ERP+ maakt volledig gebruik van de voordelen van krachtige, gebruiksklare componenten, sjablonen en bouwstenen van Duet Enterprise.
 
ERP+-oplossingen combineren meerdere data-elementen van SAP en andere bronnen tot een enkelvoudige weergave die toegankelijk is vanaf een SharePoint-portal. Capgemini levert een unieke architectuur zodat organisaties het gebruik van SAP kunnen uitbreiden, personeel efficiënter kunnen laten werken en de productiviteit van de kernprocessen kunnen vergroten. Alles bij elkaar genereert dit een ongekende waarde voor de gehele onderneming.

Maak SAP-processen efficiënter en beter beschikbaar

Capgemini ERP+ is een unieke portefeuille van services en strategieën die de kernprocessen van SAP efficiënter en effectiever maken – en beschikbaar maken voor grotere groepen gebruikers. Door SharePoint, Microsoft-ontwikkelingstools en SAP-applicaties te integreren, biedt Capgemini ERP+ u een werkelijk op samenwerking gerichte bedrijfsomgeving.
Capgemini ERP+:
 

  • levert een platform voor krachtige bedrijfsvernieuwing en haalt meer uit bestaande technologieën
  • vereenvoudigt en consolideert SAP-processen en data en maakt deze beschikbaar voor minder frequente gebruikers
  • reduceert de transactiecomplexiteit van ERP en verbetert de bruikbaarheid door processen op één scherm te tonen
  • levert een SAP-gebruikerservaring in een bekende, intuïtieve Microsoft-gebruikersomgeving die de behoefte voor scholing minimaliseert en de productiviteit optimaliseert
  • vergroot de flexibiliteit van IT bij het vervullen van zakelijke behoeften

 

Verkrijg nieuwe ROI-waarden

We helpen u innovatieve manieren te vinden om SAP te gebruiken voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en om meer gebruikers ermee te laten werken. Onze bewezen technieken kunnen een herhaalbaar proces opzetten voor een constante, flexibele ontwikkeling van SAP-oplossingen. De intuïtieve, op samenwerking gerichte front-endtools van Microsoft zullen SAP verduidelijken voor zakelijke gebruikers.
 
De Capgemini ERP+-portefeuille bevat platformoptimalisatieservices voor organisaties die SAP draaien op Windows en SQL-servers. We kunnen u ook helpen bij het rationaliseren of moderniseren van databases en met hostingservices.

Gerelateerd
Neem contact met ons op