SAP HANA

Voor Capgemini is SAP HANA niet alleen een manier om uw gegevensprocessen te versnellen. Het gaat er ook om dat uw onderneming wendbaarder wordt en snel en effectief op veranderingen kan inspelen.

Riata maakt duurzame groei mogelijk via Capgemini en SAP Business Suite op basis van SAP HANA

Aanpassing aan het hedendaagse bedrijfsklimaat

Het moderne bedrijfsklimaat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor de traditionele IT, zoals:
  • Gegevens analyseren van meerdere verbonden apparaten
  • Flexibele en mobiele medewerkers
  • Druk op budgetten en personeelsomvang
  • Verwachtingen ten aanzien van snellere besluitvorming
Om succesvol te zijn, moet u zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen bij de klant, op de markt of bij de concurrent. Daarom moet u onmiddellijk gebruik kunnen maken van de informatie waar u over beschikt. Dit is immers uw meest waardevolle bedrijfsmiddel.
 

Oplossingen voor extra Agility

Onze SAP HANA-oplossingen helpen u om uw gegevens in realtime te gebruiken, zodat u flexibeler en wendbaarder kunt opereren:

Capgemini en SAP: samen een beter resultaat

Met behulp van onze hechte samenwerking met SAP en onze expertise op het gebied van Insights & Data hebben we innovatieve SAP HANA-projecten opgeleverd voor klanten in uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder retail, mode, consumentenproducten, transport, overheid en nutsbedrijven. Onze Centers of Excellence voor SAP HANA en BIM en onze meer dan 250 specialisten staan klaar om u te ondersteunen voor snelle en kosteneffectieve implementatie- en onderhoudsprocessen.
 

Neem voor het bekijken van een van onze vele demoversies contact op met: Manish Madhav, hoofd van het SAP HANA Center of Excellence van Capgemini.

Gerelateerd