SAP-upgrades

Er is in het businesslandschap het nodige veranderd sinds u voor het eerst SAP hebt geïmplementeerd. Is het geen tijd voor een upgrade?

Nieuwe bedrijfsmodellen sneller operationeel maken

SAP heeft zijn architectuur en productaanbod vernieuwd. Oplossingen zoals CRM, Supply Chain en SRM zijn verder uitgerijpt, terwijl nieuwe oplossingen zoals SAP High-Performance Analytic Appliance (HANA) en Business Rules Framework plus BRFplus extra flexibiliteit bieden waarmee uw organisatie sneller en flexibeler op nieuwe ontwikkelingen kan inspelen. Dit is het ideale moment voor een upgrade, zodat u maximaal profijt haalt uit alle nieuwe technologische ontwikkelingen.
 
Wij staan klaar om u te laten profiteren van een ERP-systeem dat gebruikmaakt van industriestandaard werkwijzen op het gebied van virtualisatie, consolidatie en optimalisatie van enterpriseplatforms. Een upgrade van uw SAP-omgeving is de eerste stap als u gebruik wilt maken van deze unieke kans om het volledige potentieel van uw investeringen in SAP-systemen te benutten.

Waarom zou u zich beperken tot bijblijven als u ook een voorsprong kunt nemen?

Onze aanpak van het upgradeproces begint met een analyse van uw huidige applicatielandschap: Sluit het nog aan bij uw bedrijfsstrategie? Hoe moet het applicatielandschap worden aangepast om de huidige processen te ondersteunen en tegelijkertijd uw toekomstige bedrijfsactiviteiten mogelijk te maken?
 
Wij beschouwen elke upgrade als een kans voor onze klanten om het toekomstige landschap vorm te geven op een manier die blijvend voordelen oplevert. Onze beproefde aanpak helpt u de volgende stap te zetten. Dankzij onze kennis en ervaring krijgt u de beschikking over de juiste upgrade die precies aansluit bij uw specifieke doelen en mogelijkheden.

Waarde genereren op drie niveaus

  • Tijdens een technische upgrade helpen we u om het 'laaghangende fruit' te plukken. Deze stap levert vaak al voldoende besparingen op om de hele upgrade te financieren.
  • Vervolgens worden de complexiteit en de hoeveelheid systeemwijzigingen gereduceerd door middel van een functionele upgrade, zodat de kosten onder controle blijven.
  • En ten slotte verzorgen we een strategische upgrade: we helpen uw organisatie bij het opstellen van een routekaart die aansluit op uw bedrijfsstrategie en die u helpt bij het implementeren van webservices, zodat u zich direct van de concurrentie kunt onderscheiden om uw concurrentiepositie te verbeteren.
 
Bij onze aanpak van SAP-upgrades staan drie dingen centraal: we geven uw onderneming snel toegang tot de volgende generatie SAP, we geven uw team beter inzicht in de nieuwe opties en oplossingen van SAP en we ontwikkelen een routekaart waarmee u blijvend een optimaal profijt haalt uit uw investeringen in SAP.
Gerelateerd