Security Test Consultant

Security Test Consulant

** Ontwikkelen in Security Testing, maar ook als persoon? **

Met het ALL YOU CAN TRAIN principe krijg je de mogelijkheid om alle trainingen te volgen die jij nodig hebt, geheel op kosten van de Capgemini Technology, geen gezeur met bijdrage. Uiteraard moet je er wel zelf een succes van maken.

Bekijk het filmpje over Test Consulting en ontmoet jouw toekomstige collega’s: https://youtu.be/it3qQmB_Xbc
 

 

De uitdaging

Een prachtfunctie die scherpte, creativiteit en een empathisch vermogen vereist. Als Security Test Consultant ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van systemen, applicaties en netwerken van onze klanten. Een serieuze uitdaging want hackers bedenken steeds nieuwe technieken. Je moet dus steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen zorgen voor een beveiligingsniveau, dat hackers ontmoedigt om daadwerkelijk in te breken. Dat betekent dat je kunt denken als hackers en voortdurend op de hoogte bent van al hun methodes die onze klanten kunnen bedreigen. Een prachtfunctie die scherpte, creativiteit en een empathisch vermogen vereist.

 

Wie ben jij?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring in Security Testing
 • Je weet snel contacten te leggen en bent communicatief sterk
 • Gedreven voor Test/Business Driven Development, Context Driven Testing en/of Agile werken
 • Vloeiend in het Nederlands en Engels, zodat je kunt schakelen in internationale projecten

 

Dit hebben we jou te bieden

 • Meteen een vast contract
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: premievrij pensioen, bonusregeling, 26 vakantiedagen met optie om dagen bij te kopen
 • Mogelijkheid om in het buitenland een project te doen
 • Een zeer flexibele mobiliteitsvergoeding die naar eigen keuze is te besteden: uitkeren, leaseauto en/of een NS business card
 • Een geweldig kantoor, makkelijk te bereiken met auto én OV
 • Het ALL YOU CAN TRAIN principe
 • Last but not least, een bruisende practice met ong. 180 leuke collega’s

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan snel contact op met Caroline van der Wal via caroline.vander.wal@capgemini.com of stuur je cv via de sollicitatiebutton.

 

Als ZZP’er voor ons werken?

Capgemini biedt ruimte aan flexwerkers die niet in dienst willen komen maar zich wel met ons willen verbinden. Kijk op www.dunnit.nl.

 

For foreign applicants

Capgemini is only looking for Dutch residents who speak Dutch on a business level. For jobs in other countries, please visit our global recruitment pages on www.capgemini.com/careers

 

Over Capgemini

Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Met bijna 180.000 medewerkers zijn we actief in meer dan 40 landen over de hele wereld. Met ingrijpende en innovatieve transformaties helpen we onze klanten om hun resultaten en concurrentiepositie fors te verbeteren. Daarvoor leveren we een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologieën en diepgaande domeinkennis.