Senior Business Consultant for Consumer Package Goods, Retail and Distribution

Jouw rol als Senior Business Consultant CPRD

Als Senior Business Consultant CPRD leidt jij ons portfolio voor deze sector. Je bent in staat om 
(pro-actief) concrete behoeftes en kansen bij klanten te signaleren en deze op creatieve en innovatieve wijze te vertalen naar een passende (IT-)oplossing uit het brede dienstenportfolio van Capgemini. Met je sterke persoonlijkheid weet je op management level bij klanten te acteren en Capgemini te vertegenwoordigen. Je maakt hierbij gebruik van je uitgebreide kennis van deze sector en je hoogwaardige inhoudelijke vakexpertise. Je wilt klanten optimaal bedienen en vervult daartoe een belangrijke brugfunctie tussen de klant, de (internationale) delivery-organisatie van Capgemini en partners van Capgemini.

 

Plaats in de organisatie

Je leidt een team van Business Analisten voor CPRD binnen de Nederlandse organisatie van Capgemini. Je werkt in een zeer succesvolle unit met een open en prettige cultuur met eigenwijze collega’s. Professionals die zich vol passie en vanuit inhoudelijke kennis van de materie samen inspannen om optimaal resultaat voor klanten te behalen.

 

Andere belangrijke kwalificaties:

  • Je bent bekend met (business) thema’s relevant voor het CPRD marktsegment en bent in staat deze te vertalen naar een consulting context;
  • Je hebt meer dan 10 jaar werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar werkervaring binnen het CPRD marktsegment;
  • Je hebt een netwerk binnen een (aantal) CPRD organisatie(s);
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en durft anders te denken;
  • Je bent nieuwsgierig, een teamplayer, en je wilt blijven leren. Je kunt zelfstandig een koers varen en je gaat voor het beste resultaat;
  • Je bent in staat klanten aan je te binden en relaties uit te bouwen.
  • Ervaring met Business Analyse, Project Management en/of Architectuur;
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding met goede studieresultaten;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bereidheid tot reizen primair binnen, maar ook buiten Nederland.

 

Interesse?

Ben jij onze leading man of vrouw voor de CPRD markt en wil je het verschil maken in het realiseren van IT driven business transformation? Solliciteer dan nu!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Swets via Erwin.swets@capgemini.com

 

Over Insights & Data

Als Senior Business Consultant CPRD kom je te werken binnen Insights & data onderdeel van Capgemini. Werken bij Capgemini betekent werken in een open en prettige cultuur met eigenwijze collega’s. Professionals die zich vol passie en vanuit inhoudelijke kennis van de materie samen inspannen om optimaal resultaat voor klanten te behalen. Wij vinden het belangrijk dat mensen echt zichzelf zijn en ook het beste uit zichzelf halen. We beperken mensen niet in hun doorgroeimogelijkheden, staan met beide benen op de grond en stellen ondernemerschap en eigen initiatief zeer op prijs.

 

Over Capgemini 

Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- en outsourcingservices. Capgemini Group is met bijna 140.000 medewerkers actief in meer dan 40 landen. We helpen onze klanten met transformaties om hun resultaten en concurrentievermogen te verbeteren. We leveren een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologie, diepgaande domeinkennis en een uitstekende beheersing van onze vier kerncompetenties.