Maatschappelijk responsmanagement van Capgemini

Reageer binnen een paar uur op kritieke situaties in plaats van binnen weken of maanden

In nauwe samenwerking met uw bedrijf bepalen we welke diensten kunnen worden verbeterd om samen tot een schaalbare oplossing te komen waardoor u snel kunt reageren. Voor het onder controle houden van noodsituaties, zoals landelijke rampen, geneesmiddelinteracties en andere zaken binnen de publieke sector, gebruiken we een bewezen methode om uw behoeften te evalueren en een oplossing op maat te maken die weinig risico met zich meebrengt. Dankzij onze expertise op het gebied van Odigo, onze contactcentrumoplossing die alle kanalen omvat, en Salesforce kunnen we u helpen de bekende valkuilen bij het ontwikkelen van oplossingen te ontwijken. U profiteert van cloudgebaseerde prestaties en flexibiliteit met Salesforce.

Onvermogen om de vraag van burgers naar informatie en diensten te voorspellen

Met Odigo krijgt u het voorspellende vermogen om te anticiperen op een groeiende vraag naar overheidsdiensten. Wanneer trends op sociale media op een belangrijke behoefte duiden, kan het bureau de data-analyses uit Odigo inzetten (het systeem stuurt u een melding). Daarna kunt u, afhankelijk van de situatie, extra telefoonlijnen inschakelen of een call center openen om in de behoeften te voorzien. Schaalbaarheid is alles. Samen met Salesforce Service Cloud bent u dan in staat om in noodgevallen een uitzonderlijke Service as a Service via alle kanalen te leveren. Dat is pas echt een omnichannel dienstverlening.

 

Bewezen oplossing vervroegt reactie op gebeurtenissen en levert sneller waarde op

Zonder een strategische aanpak voor maatschappelijk responsmanagement bestaat het risico van hogere kosten, inefficiëntie, vertragingen en afgenomen moreel en zelfvertrouwen onder bureaumedewerkers en burgers. Op dat gebied kunnen Odigo-Salesforce Service Cloud-oplossingen van Capgemini iets voor u betekenen. Analisten noemden Odigo in 2015 toonaangevend op het gebied van CCaaS (Contact Center as a Service). Odigo is een meerkanaalsplatform dat de front-office- en back-office-communicatie ondersteunt. Klanten zijn onder andere DHL, de Amerikaanse staat Georgia, La Poste in Frankrijk, Samsung, Toyota en HSBC.

 

Waarom Capgemini:

  • Partner van Salesforce voor wereldwijd strategisch advies en winnaar van de Salesforce 2015 Partner Innovation Award
  • Winnaar van de GSA Salesforce Implementation, Integration, and Support Services (SIISS) Blanket Purchase Agreement (BPA)
  • Bewezen expertise binnen de publieke sector op het gebied van openbare veiligheid en communicatie in noodsituaties
  • Raamwerk voor snel ontwerp en visualisatie met methoden voor gebruikersgericht ontwerpen en Visualforce voor veranderings- en verbeteringsmanagement
  • Inzet van Salesforce-accelerators voor snellere oplevering, lagere kosten en minder risico's van de migratie

Neem contact op voor meer informatie over hoe u aan de slag kunt gaan met een beoordeling van uw maatschappelijk response management:

Jim Hutcherson
Salesforce-expert | Publieke sector VS
(440) 725-2049

Brian Murphy
Principal | Publieke sector VS
(410) 456-4635

Gerelateerd