Ontdek groeikansen met innovatieve start-up technologie

Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige startups bieden potentiële voordelen voor uw bedrijf.

Ontdek onbenutte groeikansen met innovatieve start-up technologie

Naarmate organisaties meer behoefte hebben aan het verder ontwikkelen van nieuwe digitale klantervaringen en bedrijfsmodellen, komt het ecosysteem van start-ups steeds vaker in beeld als bron van innovatie. Een goede manier om met deze ontwikkelingen om te gaan, is door slim gebruik te maken van deze start-ups: pionierende, jonge ondernemingen die nieuwe, baanbrekende technologieën omarmen waarmee ze in potentie de markt kunnen ontwrichten. Het motto hierbij is: ‘If you can’t beat them, join them’. Maar hoe kunt u van hun expertise profiteren, liefst al op korte termijn? En hoe bepaalt u welke van de vele startups snel concrete waarde voor uw organisatie kunnen genereren, en hoe kunt u deze volgen?

Boek nu uw start-up innovatie sessie

In een sessie, die speciaal is afgestemd op uw organisatie, bespreken we de potentiële voordelen die uw organisatie kan behalen met behulp van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige startups. De nadruk ligt op de vraag hoe dit praktisch kan worden omgezet binnen uw bedrijf, zodat de digitale innovatie wordt versneld en u snelle winst kunt behalen. Is deze sessie waardevol, vraagt u? Een commercieel directeur van een Nederlandse retailer zei tegen ons: “Ik heb meer gehad aan deze twee uur dan aan een hele week in Silicon Valley”. Het is de bedoeling dat we in de sessies samen bekijken hoe nieuwe, marktontwrichtende technologieën uit Silicon Valley u kunnen helpen uw klanttrajecten te verrijken.
 

Voor meer informatie neem dan contact op met een van onze experts of stuur een e-mail naar innovation.nl@capgemini.com.

Over Iterate Studio

Uit een pool van duizenden startups ontdekt, verzamelt en selecteert Iterate de ondernemingen. Deze startups worden geselecteerd op hun vermogen een zinvolle zakelijke bijdrage te leveren aan grote ondernemingen. Iterate houdt voor elke zorgvuldig geselecteerde startup een laatste validatiecontrole met een praktijktest waarin de impact voor de business strikt wordt gekwantificeerd. Ga voor meer informatie naar www.iteratestudio.com 

Met start-up innovatie dichter bij uw klant