Supply chain management voor Manufacturing

Met efficiënt supply chain management kunnen vooruitdenkende fabrikanten hun kosten verlagen. Er is behoefte aan nauwere integratie tussen ERP- en werkvloergegevens, betere onderlinge compatibiliteit en gegevensstandaarden, betere manufacturing intelligence en meer zichtbaarheid. Met onze expertise op het gebied van master data management en supplier relationship management kunnen we u helpen uw supply chain te optimaliseren.

Supply chain management vereenvoudigen

Onze supply chain management-oplossingen voor de productiesector zijn ontworpen om een antwoord te bieden op verschillende uitdagingen, zoals kosten- en prijsdruk, globalisering van de supply base, overcapaciteit, diversificatie en operationele complexiteit. Deze oplossingen bieden ondersteuning voor:
  • Master data management
  • Supplier relationship management

Waarom Capgemini?

Capgemini heeft unieke kwalificaties voor het leveren van uitmuntende supply chain management-oplossingen die uw onderneming transformeren en een duurzame bedrijfswaarde genereren. Wij kunnen bogen op uitgebreide ervaring met supply chain management en gedetailleerde kennis van de nieuwste technologieën, toonaangevende supply chain-concepten en implementatiemethoden.
 
Onze teams bestaan uit experts met certificaten voor de belangrijkste standaardpakketten op het gebied van ERP en supply chain management. Met ons inzicht in de sterke en zwakke punten van deze producten en onze kennis van best practices voor supply chain management kunnen we onze klanten helpen bij het opstellen van een strategische routekaart voor het supply chain-landschap.
Gerelateerd