Warehouse Management Systemen

Een magazijnbeheersysteem is een cruciaal onderdeel van het supply chain management. Een magazijnbeheersysteem beheert de bewegingen en de opslag van materialen en goederen binnen een magazijn en verwerkt transacties rond ontvangst, opslag, orderpicking en verzending.
 
Capgemini helpt u het juiste beheersysteem te kiezen om uw magazijnprocessen te optimaliseren en een soepele goederenstroom door de supply chain te waarborgen.

Gestroomlijnde processen in het magazijn en daarbuiten

Via ons samenwerkingsverband met SAP leveren we vernieuwende oplossingen voor magazijnbeheer die voldoen aan de specifieke vereisten van uw bedrijf. U profiteert van onze op samenwerking gestoelde aanpak, onze wereldwijde technologieresources en onze snelle levering van tastbare resultaten.
  • SAP Controlistics
  • SAP Warehouse Billing Engine

Waarom Capgemini?

Onze magazijnbeheersystemen geven u beter zicht op de bewegingen van goederen binnen uw magazijn, zodat u de magazijnprocessen kunt verbeteren. Hierdoor profiteert u van:
  • Meer inzicht in de voorraadniveaus
  • Gecentraliseerde contractgegevens in een geïntegreerd IT-systeem
  • Lagere administratiekosten en minder administratieve overhead
  • Gemakkelijke integratie met systemen van toeleveranciers en klanten
 
We hebben met 14 van ‘s werelds grootste logistieke dienstverleners samengewerkt om hun distributie- en transportprocessen te verbeteren. Tot onze klanten behoren Deutsche Post DHL, FedEx, Schenker, TNT, La Poste, Correos en Poste Italiane.
Gerelateerd