Technische publicaties voor de productiesector

Transformeer uw bestaande processen voor het documenteren van producten en introduceer nieuwe producten aan de hand van kwalitatief hoogstaande, gebruiksvriendelijke technische publicaties die uw klanttevredenheid op verschillende platforms een impuls geven en de marktintroductietijd verkorten.

Kwalitatief hoogstaande documenten: een voorwaarde voor succes

Producenten staan steeds meer onder druk om geavanceerde nieuwe producten op de markt te brengen. Daarnaast vragen klanten om op verschillende platforms en in verschillende formaten kwalitatief hoogstaande documentatie beschikbaar te stellen. Het kost veel bedrijven echter de nodige moeite om aan de kwaliteitsnormen te voldoen, doordat ze aanlopen tegen:

  • een strakke planning
  • een beperkt budget
  • een wisselende werklast

Om gebruiksvriendelijke technische documenten te kunnen leveren, heeft u een oplossing nodig die de productie in goede banen helpt te leiden en de kosten terugdringt.

Hogere klanttevredenheid en kortere marktintroductietijd

Onze totaaloplossing helpt u om al uw technische content beter te beheren en bij te houden. Ons internationale team van specialisten op het gebied van contentbeheer voor ondernemingen betreffende technische publicaties voor de productiesector (ECM-Tech Pubs) kan uw technische publicaties opstellen, herzien, vertalen en migreren. Hierdoor kunt u de kosten aanzienlijk inperken, uw bestaande publicaties omzetten en de marktintroductietijd van uw nieuwe publicaties inkorten.

Een scala aan best practices, zeer competente getalenteerde medewerkers en de nieuwste tools houden al uw technische publicaties actueel en in overeenstemming met de laatste industrienormen.

Via ons service ECM Tech Pubs profiteert u onder andere van:

  • kwalitatief hoogstaande documenten die aan alle interne procedures voldoen
  • een hogere klanttevredenheid
  • een algehele kostenbesparing van minimaal 30%
  • geoptimaliseerde processen om de levering van publicaties te industrialiseren
  • het volledige bereik van de technische wijzigingen die in de handleidingen zijn opgenomen
  • een verhoogde zichtbaarheid via onze eigen workflowtool, de Total Process Manager


 

BPO resultaten – Klant inzicht – Bombardier, Robert Jacques, Director,Technical Publications, Business Aircraft

Een wereldwijd technisch team tot uw dienst

Vanuit ons Center of Excellence leveren meer dan 500 technici op het gebied van technische publicaties deze services op het gebied van contentbeheer. We staan in voor de nauwkeurigheid en tijdige levering van de content, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid. Ons wereldwijde leveringsmodel Rightshore® helpt ons om op basis van de behoeften van uw bedrijf het ideale evenwicht te vinden tussen onshore, nearshore en offshore locaties.

Contact

Neem vandaag nog contact op met onze experts om te ontdekken wat het beheer van uw technische content voor uw onderneming kan betekenen.

Gerelateerd