Testing Services

Applicaties zijn een belangrijk fundament voor de producten, de merken en de reputatie van een onderneming. Wanneer software niet goed wordt getest, ontstaan er risico’s voor omzetverlies of reputatieschade.

Gericht op prestaties met verzekerde kwaliteit

Capgemini en Sogeti leveren een complete portefeuille met testservices op basis van een beproefde aanpak voor geïndustrialiseerde en gestructureerde softwaretesting. Onze services maximaliseren het rendement op IT-investeringen en leveren tastbare voordelen op:

  • Totale testkosten worden tot 30% lager
  • Hoger kwaliteitsniveau door eliminatie van ruim 97% van de ernstige fouten
  • Doorlooptijd wordt met minimaal 15% verkort
  • Substantiële beperking van risico’s voor IT en business

Capgemini Group heeft jarenlange ervaring met waarde genererende, gestructureerde testservices. We zijn dan ook niet voor niets als beste uit de bus gekomen bij een vergelijkend onderzoek door de gezaghebbende en onafhankelijke analisten van Ovum. De analisten van Ovum concluderen dat wij over testservices van wereldklasse beschikken dankzij onze kennis van testprocessen, onze betrokkenheid bij de klant en onze responsiviteit. In het kader van het onderzoek werden dertien internationale leveranciers van software- en systeemtestservices beoordeeld volgens twintig criteria, waaronder kosten, waarde, serviceportefeuille, domeinkennis, innovatie en talentpool.
 

We werken samen om in uw behoeften te voorzien

Ons concept berust op een combinatie van de beproefde methoden, allianties en reputatie van Sogeti met de betrouwbaarheid als testpartner, de diepgaande domeinkennis, het mondiale bereik en de offshore leveringscapaciteit van Capgemini.

Bronnen

Meer weten?