Alternate title: 

Testing in the cloud

Capgemini introduceert een innovatieve testoplossing via de cloud. Deze oplossing brengt de beste testcomponenten bijeen voor kosteneffectieve on-demand testing van de applicatiekwaliteit zonder investeringen vooraf.

Waarom testen via de cloud?

Testing heeft zich ontwikkeld van een interne competentie tot een gespecialiseerde, beheerde testservice. Een moderne IT-organisatie heeft een oplossing nodig die testtools, expertise en resources in een centrale testomgeving bijeenbrengt, zonder dat dit leidt tot vertraagde levering of een langere doorlooptijd.
 
Een cloudoplossing biedt verschillende voordelen voor het testen van applicaties:
  1. Geen investeringen vooraf in aanschaf, beheer en onderhoud van hardware of in licenties en supportkosten voor software
  2. Snelle ROI op investeringen in applicaties
  3. Minder investering in resources voor het beheer van testomgevingen
  4. Kortere doorlooptijden
  5. Kleiner bedrijfsrisico en snellere levering van hoogwaardige applicaties
  6. Standaardisering van testmethoden op basis van beproefde testkaders, sjablonen en best practices
  7. Meer efficiëntie en samenwerking dankzij toegankelijkheid via het internet en interoperabiliteit
  8. Betere gegevensintegriteit en 24-uurs toegankelijkheid dankzij een 24 uur per dag beschikbare, redundante infrastructuur met beveiliging van enterpriseklasse
Worldwide

Sterk verbeterde applicatiekwaliteit zonder grote investeringen

Capgemini Testing Platform as a Service (TPaaS) biedt een flexibel abonnementsmodel met een bundeling van hardware en HP Quality Management-licenties. Onze testspecialisten verzorgen trainingen en adviseren over betere governanceprocessen voor testing.
 
TPaaS is on-demand beschikbaar via onze eigen, beveiligde private cloud. Dankzij een centrale, geïntegreerde gebruikerservaring profiteert u van meer flexibiliteit en groenere IT dan bij andere testmodellen.

Testing platform as a service

Een flexibel servicepakket dat aansluit op uw behoeften

TPaaS is beschikbaar als afzonderlijke service of in combinatie met andere testservices en -oplossingen. U kunt de versie kiezen die het best aan uw wensen en behoeften tegemoetkomt:
 

  • Basisservice – afzonderlijk testplatform: voor ondernemingen die onmiddellijk toegang tot een testomgeving willen krijgen en die alle testactiviteiten willen laten beheren en uitvoeren door hun eigen medewerkers.
  • Geavanceerde service – complete testservices en -oplossingen: voor ondernemingen die behoefte hebben aan complete testservices en doorlopende ondersteuning voor de applicatiekwaliteit.

Cloud testing: Nu met meer flexibiliteit en minder kosten bij het testen

Als leiders op testgebied hebben Capgemini en Sogeti de handen ineengeslagen om een veilige on-demand testservice aan te bieden op basis van hun test- en cloudexpertise.

Onze testexpertise

Als een van de grootste testspecialisten ter wereld met meer dan 9500 testprofessionals en 14.500 applicatiespecialisten beschikken we over jarenlange ervaring met het ontwikkelen van innovatieve, business-driven werkwijzen en services voor kwaliteitsborging en testing.
 

Onze cloudexpertise

Op basis van veertig jaar ervaring met datacenterservices heeft Capgemini een belangrijke rol gespeeld bij het introduceren van cloud computing bij grote ondernemingen. Onze uitgebreide portefeuille van schaalbare en betrouwbare services voor opslag en gegevensverwerking helpt organisaties om kosten te besparen en flexibeler en robuuster te opereren.
Gerelateerd