Intelligent testautomatiseringsplatform voor financiële diensten

Verlaag uw kosten en verkort uw doorlooptijd door toepassing van simpele en slimme integratieprincipes voor het snel automatiseren van testscenario’s en middleware-diensten in de hele testlevenscyclus

Hoge testkosten

Zoals te lezen in het World Quality Report 2015-2016 lijken de testbudgetten onbeheersbaar te worden. Testkosten maken nu al 35% van de IT-budgetten uit en dit zal naar verwachting stijgen naar 40% in 2018. Hoewel veel bedrijven zijn overgestapt op geautomatiseerde testcases en flexibele testmethoden levert het gebruik van deze tools en methodes niet de verwachte kosten- of tijdsbesparingen op. Doordat de digitale revolutie van FinTechs- en Blockchain-technologie financiële instellingen onder druk zet om hun innovatie te versnellen, moeten testorganisaties sneller handelen dan menselijkerwijs mogelijk is. Zo ontstaat de behoefte aan een echt intelligente testoplossing waarin bestaande geautomatiseerde testonderdelen en -tools samenwerken met als resultaat een superieure A-tot-Z testervaring van hoge kwaliteit tegen lagere kosten.

Duidelijke en effectieve testresultaten

Het Intelligent Test Automation Platform for FS van Capgemini is een selfservice testsysteem dat speciaal is gebouwd voor snel veranderende, complexe bedrijven zoals wereldwijd opererende banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Door de combinatie van zelfontwikkelde accelerators en IP, commerciële testpakketten en open source-stack, is ons Intelligent Test Automation Platform compatibel met open services voor uitmuntende prestaties in de hele softwareontwikkelingscyclus. Het platform stroomlijnt meerdere contactpunten en verenigt beproefde automatiseringsoplossingen onder één dak, waardoor de kosten worden verlaagd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Met behulp van de snelle scriptloze automatiserings- en ontwerpframeworks van Capgemini kunnen banken en verzekeringsmaatschappijen testscenario’s en middleware-diensten automatiseren voor vroegtijdige tests en certificering, die onderling compatibel zijn en op meerdere kanalen draaien zonder dat hiervoor extra inspanningen benodigd zijn. Anders dan bij individuele tests verbindt en integreert het Intelligent Test Automation Platform de verschillende onderdelen en maakt het gebruik van eerdere testresultaten, code-analyses en voorspellende algoritmes om de testpakketten te optimaliseren zodat uw financiële instelling weet wat en hoe vaak er moet worden getest, waardoor er tijd en moeite wordt bespaard.

Aangedreven door robotic agents staat ons platform garant voor de levering van efficiency en prestaties dankzij parallelle uitvoering on-site, in de cloud, op apparaten en op speciale serverparken. Routinematige, steeds terugkerende taken bouwen acceptatie op en de uitvoering van pakketten voor het testen van de totale functionaliteit na wijziging van bestaande applicaties kunnen worden geconfigureerd als geplande jobs zonder dat er handmatige verwerking nodig is. De oplossing stelt financiële instellingen in staat om op eenvoudige wijze jobs te ontwerpen, eerste automatiseringstests uit te voeren en snel Dev-Ops- en continu-uitvoering te realiseren. Ons Intelligent Test Automation Platform stelt testers en ontwikkelaars in staat om met directe oplossingen dicht bij de klant te blijven door slimme integratie van bestaande automatiseringsonderdelen. Zo beschikken financiële instellingen permanent over een oplossing voor kritieke DevOps-uitdagingen.

Integratie zorgt voor kostenbesparingen en kortere doorlooptijd

Het Intelligent Test Automation Platform is gebouwd op basis van eenvoudige en krachtige integratieprincipes ondersteund door intelligente automatiseringstests. Het verkort de doorlooptijd en verlaagt de kosten van kwaliteitsborging. Onze cliënten profiteren van 10% verbetering van de servicekwaliteit en:

  • Een verbetering van de First Pass Rate (FPR) met 60%
  • Een verlaging van de kosten van kwaliteitsborging met 30%
  • Een verkorting van de tijd benodigd voor de testcyclus met 60%

Neem contact op

Naarmate veranderingen steeds sneller plaatsvinden, kunnen financiële instellingen niet bijblijven met de traditionele testmethodes. Profiteer van de toekomst van kwaliteitsborging met flexibiliteit, aanpasbaarheid en snelheid. Neem vandaag nog contact met ons op via financialservices@capgemini.com of vraag een van onze experts om een demonstratie.

Gerelateerd

Experts