Performance Testing met netwerkvirtualisatie

Begrijp hoe een applicatie zich zal gedragen vóór live gaan.


 

Wees verzekerd van een positieve eindgebruikerservaring

Gebruikers verwachten dat ze probleemloos met applicaties kunnen werken. Daarom moeten organisaties de applicatieprestaties gedurende de hele levenscyclus testen, meten en bijstellen. Maar al te vaak gebeurt dit niet.
 
Veel organisaties hanteren ontoereikende testprocessen. Applicaties die in productie zijn genomen, voldoen vaak niet aan elementaire prestatievereisten. Dit leidt tot lagere productiviteit van eindgebruikers, omzetderving bij online transacties en minder animo bij de consument om andere services te gebruiken.
 
De herstelkosten zijn hoog, omdat er nadat het systeem in productie is genomen veel tijd en resources vereist zijn om prestatieproblemen te isoleren, te diagnosticeren en op te lossen. De oplossing: Application Performance Engineering.

Prestatietests onthullen zwakke plekken in applicaties

Met onze partner Shunra werken we nauw met u samen om Application Performance Engineering-oplossingen te implementeren. Hierdoor weet u van tevoren hoe uw spraak-, video- en businessapplicaties via het WAN, op het web, op mobiele apparaten en in de cloud zullen presteren.
 
Ons APE-proces helpt u om:
  • de omstandigheden voor prestaties in de doelomgeving in kaart te brengen
  • netwerkvirtualisatie te integreren
  • prestatieresultaten af te meten aan doelstellingen
  • knelpunten voor de prestaties te analyseren
  • aanbevelingen voor optimalisatie te automatiseren
 
Gewapend met deze inzichten kunt u maatregelen voor probleemoplossing en optimalisatie nemen en valideren vóórdat u een applicatie uitrolt of wijzigingen in de infrastructuur aanbrengt. Dit is essentieel om zeker te zijn van een goede gebruikerservaring.

Een prestatiebeheerservice met betrouwbare resultaten

Onze gemeenschappelijke service combineert onze marktleidende oplossing op basis van TMap® met het unieke framework van Shunra. Samen leveren we u:
 
  • Netwerksimulatie onder realistische omstandigheden voor een betrouwbaar resultaat
  • Tests van de capaciteit en de schaalbaarheid van servers om de kans op hardwareproblemen in de productiefase te verkleinen
  • Toepassing van best practices voor lagere kosten en een sneller rendement
  • Geoptimaliseerde prestaties voor een betere gebruikerservaring, ook voor mobiele applicaties
  • Risicobeheersing bij kostbare wereldwijde applicatie-implementaties of datacenterverhuizingen
Gerelateerd