Strategisch advies & testtransformatie

Het testen van software is van onschatbare waarde voor de financiële prestaties en marktreputatie van een onderneming. Productiefouten of te late levering kunnen de winstgevendheid, concurrentiepositie en klantentrouw aantasten. Het belang van kwaliteit wordt in de hedendaagse ‘always-on’ wereld nog eens benadrukt door klanten die altijd, overal en op ieder apparaat contact willen kunnen maken met ondernemingen.

De Capgemini Group hanteert een strategische benadering van kwaliteitsmanagement en helpt u de flexibiliteit van de business te vergroten, de kosten te beperken en de business- en technische risico's te verkleinen. We werken samen met u aan het optimaliseren van uw lopende IT-investeringen, de integratie van nieuwe benaderingswijzen en het introduceren van een businessperspectief op kwaliteit.

Wat wij bieden

Kwaliteitsmanagement en tests vereisen een diepgaand inzicht in de sectoren en specifieke behoeften van onze klanten. Onze door de branche erkende aanpak combineert beproefde domeinexpertise met het doordacht leiderschap dat ons de afgelopen 25 jaar heeft geholpen de standaarden op het gebied van applicatietests naar een hoger plan te tillen.

 • Tests in agile projecten

  Maak de naadloze overstap naar een agile softwareomgeving zodat u op tijd en binnen budget kunt voldoen aan uw bedrijfsvereisten.

  Find out More

 • Managed Testing Services

  Traceer inefficiënties in uw huidige testaanpak en transformeer uw kwaliteitsborgingsprocessen.

  Find out More
 • Quality Blueprint

  Beoordeel de volwassenheid van uw onderneming, toets deze aan de sector en stel een routekaart op met best practices, standaarden, richtlijnen en processen.

  Find out More

 • Test Maturity Assessment and Improvement

  Evalueer de volwassenheid van uw testprocessen aan de hand van ons TPI® framework. Op deze manier kunt u uw testprocessen stroomlijnen en de kwaliteit daarvan verbeteren.

  Find out More

Bronnen

BESPREEK MET ONZE EXPERTS