Test Maturity Assessment & Improvement

Naarmate het aantal applicatietests toeneemt, kunnen inefficiënties in de testprocessen eerder op de voorgrond treden en problemen veroorzaken. Test Maturity Assessment & Improvement is een service van Capgemini en Sogeti die inzicht geeft in de volwassenheid van uw testfunctie en sectorspecifieke benchmarking en een routekaart naar efficiëntere testprocessen ondersteunt.

Een mondiaal team voor het verbeteren van testprocessen

Onze Test Maturity Assessment & Improvement-services zijn gebaseerd op een combinatie van de Capgemini-concepten Test Process Improvement (TPI®) en Quality Blueprint™.
TPI® is een maatgevend model dat objectieve stap-voor-stap richtlijnen verschaft om business-driven verbeteringen van het testproces te bewerkstelligen. De afgelopen tien jaar hebben honderden klanten over de hele wereld dit model gebruikt om een antwoord te bieden op hun uitdagingen op testgebied.
 
Het model is nog effectiever wanneer het in combinatie met Quality Blueprint™ wordt gebruikt. Via een benchmark voor de geldende norm binnen uw bedrijfstak wordt de volwassenheid van uw testfunctie vergeleken met andere ondernemingen in dezelfde sector, inclusief concurrenten. Op basis van deze informatie kunt u weloverwogen beslissingen nemen om uw testprocessen te verbeteren.
 
Al onze experts hebben toegang tot onze testdatabase, die voortdurend wordt bijgewerkt aan de hand van nieuwe analyses en sectorspecifieke rapporten, inclusief de bevindingen van ons eigen World Quality Report.

Onze beproefde methode garandeert hoogwaardige testprocessen en goede resultaten

We werken samen met u aan het ontwikkelen van een testorganisatie die de belangrijkste uitdagingen rond de uitvoering van testprocessen oplost, de efficiëntie en effectiviteit van de uitvoering vergroot en de productiviteit substantieel verbetert.
 
Met behulp van onze TPI®-methode en ons Quality Blueprint™-concept, beide een industriestandaard, produceren we een duidelijke en objectieve analyse van de relatieve volwassenheid van uw testprocessen en de structuur van uw testfunctie. We geven praktische aanbevelingen voor voortdurende verbetering door:
  • De huidige volwassenheid van uw testfunctie te meten en te kwantificeren via onze TPI®-methode
  • De benchmarkgegevens van ons Quality Blueprint™-systeem te gebruiken om de volwassenheid van uw testorganisatie te vergelijken met de norm binnen uw bedrijfstak
  • Een routekaart op te stellen voor het formuleren van actieplannen die activiteiten en investeringen concentreren op de aspecten met de hoogste prioriteit voor de business
  • Gebruikmaken van sectorspecifieke best practice-accelerators en onze Innovation Labs-tools om de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen

Testprocessen die optimaal functioneren

Met onze complete testservice kunt u alle belangrijke uitdagingen voor uw testprocessen het hoofd bieden, een hoger volwassenheidsniveau realiseren en profiteren van gestroomlijnde, efficiënte processen.
 
Deze op de business gerichte optimalisatiemethode voor uw testprocessen biedt grote voordelen:
  • Duidelijk inzicht in de huidige volwassenheid van uw testprocessen, ook in verhouding tot de concurrentie
  • Een overzicht van de benodigde stappen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren
  • Efficiëntere en effectievere testprocessen, afgestemd op uw belangrijkste businessdrivers
  • Hogere productiviteit en kortere doorlooptijden, leidend tot lagere totale testkosten
  • Toegang tot best practices en domeinervaring
  • Minimale IT- en businessrisico’s door naleving van wet- en regelgeving; een belangrijk aspect voor financiële dienstverleners, telecommunicatiebedrijven, farmaceutische bedrijven en overheden
Gerelateerd