Testoplossingen van Capgemini en HPE

In het hedendaagse bedrijfsleven is succes afhankelijk van IT-systemen die de inefficiënties in processen verminderen en de flexibiliteit vergroten. In samenwerking met HPE levert Capgemini QA- en testoplossingen waarmee u het optimale zakelijke rendement uit uw IT-systemen behaalt.

Innovatieve softwareoplossingen

Capgemini en HPE leveren u kosteneffectieve, op de business gerichte QA- en testservices. Met HPE-testconcepten zoals Quality Center, Performance Center en Application Security Center helpen we u om:

  • de doorlooptijd voor nieuwe producten te verkorten
  • te voldoen aan veranderende bedrijfsvereisten
  • de kwaliteit te verbeteren
  • de risico’s van IT-storingen te beheersen
  • de operationele efficiëntie te verbeteren
  • meer waarde uit IT-investeringen te genereren

IT-oplossingen voor de business

Het Testing Center of Excellence (TCoE) is onze beheerde oplossing waarin de gezamenlijke testervaring van Capgemini en Sogeti samenkomt met de ALM-technologie van HP. Het TCoE helpt ondernemingen de applicatiekwaliteit te standaardiseren en te optimaliseren en de aanwezige QA-resources efficiënter in te zetten.
 
Onze aanpak van software-QA berust onder andere op de Capgemini TMap® Accelerator for Quality Center. Deze speciaal ontwikkelde, best-in-class plug-in koppelt onze TMap NEXT®-methode voor gestructureerde testing aan HP Quality Center, het marktleidende platform voor kwaliteitsmanagement. Dankzij de TMap® Accelerator for Quality Center kunt u testprocessen beter beheren vanuit het perspectief van de business en consistente rapporten opstellen.
 
Gedurende het gehele proces hanteren we ons Collaborative Business Experience™-concept om een cultuur van partnership en samenwerking te bevorderen. Daarnaast gebruiken we ons mondiale leveringsmodel Rightshore® om u te helpen uw doelstellingen voor testing en kwaliteitsborging te halen.

Een winnende alliantie

Capgemini heeft tientallen jaren ervaring met het testen van software. Samen met onze dochteronderneming Sogeti werken we voor ruim 500 internationale blue-chip ondernemingen zoals Morgan Stanley, KPN, Bank of New York en Westpac Banking.
 
Onze hechte samenwerking met HPE levert waardevolle resources en kennis op. Samen met HP publiceren we jaarlijks het World Quality Report. Dit is een diepgaand onderzoek naar testing en kwaliteitsborging voor enterpriseapplicaties over de hele wereld. Via dit rapport blijven onze klanten op de hoogte van de nieuwste trends in het beheer van de applicatielevenscyclus: kwaliteitsmanagement, methoden, tools en processen.

Gerelateerd