Testoplossingen van Capgemini en Oracle

De combinatie van de testmethoden en vaardigheden van Capgemini Group met de gespecialiseerde tools van Oracle levert een eersteklas oplossing voor applicatiekwaliteit op, waarmee ondernemingen hun Oracle-applicaties, -databases en -infrastructuren op een professionele manier kunnen testen.

Your High-Speed Journey to Quality Applications

Oracle-applicaties professioneel testen vanuit businessperspectief

Oracle heeft Capgemini Group aangewezen als Strategic Testing Partner. Met ons unieke, gestructureerde en op de business gerichte testconcept krijgen onze klanten in kortere tijd en tegen lagere kosten de beschikking over de best mogelijke implementaties van Oracle-applicaties.
  • Als Diamond Level-partner hebben we uitgebreide praktijkervaring met het implementeren van Oracle-software en met het ondersteunen van onze gemeenschappelijke klanten bij het toepassen van technologie om de groei en het bedrijfsresultaat te bevorderen.
  • Capgemini is in september 2011 onderscheiden met de Specialized Global Applications Partner of the Year Award van het Oracle PartnerNetwork. Deze prijs onderstreept de belangrijke rol die Capgemini speelt als een leidende en innovatieve technologiepartner voor Oracle-applicaties.

Ingebouwde betrouwbaarheid om risico’s te vermijden

Grote ondernemingen doen een beroep op Capgemini om een consistente kwaliteit van het testmanagement en kwantificeerbare kostenbesparingen te realiseren in implementatie- en onderhoudsprojecten voor Oracle-applicaties.
  • TMap®, ons concept voor testmanagement, is geïntegreerd met Oracle Application Testing Suite, een onderdeel van de Application Quality Management-producten van Oracle Enterprise Manager. De Application Testing Suite is een geïntegreerde oplossing voor belastingstests, functionele tests en testmanagement waarmee applicaties en de onderliggende infrastructuren grondig getest kunnen worden. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid, nog voordat de applicatie wordt geïmplementeerd.
  • We hebben meer dan 27 Oracle-specialisaties ontwikkeld. We beschikken over ruim 2700 Oracle-specialisten met diepgaande domeinkennis en verticale expertise op het gebied van Oracle Database, E Business Suite, PeopleSoft, Siebel, JD Edwards, Agile Product Lifecycle Management en Demantra.

Onze professionele testers en testmethoden

Onze klanten profiteren van meer dan dertig jaar ervaring met testen:
  • Onze testers en experts voor testautomatisering helpen uw onderneming bij het ontwerpen, definiëren en implementeren van een QA-masterplan dat de Oracle-applicatieomgeving ondersteunt.
  • De Oracle Solution Enablers en het Oracle Testing Center of Excellence van Capgemini bieden testlabs, best practice-tools, datagestuurde werkkaders, O&O en accelerators om onze oplossingen in de praktijk te testen en alle Oracle-testprojecten op de best mogelijke manier uit te voeren.
  • Onze Lifecycle Testing Service maakt gebruik van de Application Quality Management-portefeuille van Oracle om de tests doorlopend te beheren en te onderhouden wanneer er nieuwe functies of nieuwe versies worden toegevoegd aan softwareontwikkelingsprojecten.
Gerelateerd