Unified Testing Offerings

De eersteklas intellectuele eigendommen en diensten van Capgemini

Capgemini is een grensverleggende marktleider op het gebied van kwaliteitsborging en tests, en een vertrouwde partner en testinnovator voor toonaangevende sectoren in de hele wereld. Onze klanten hebben met behulp van onze bedrijfseigen testmethodes en -middelen aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen weten te realiseren. Onze mondiale testpraktijk bestaat uit experts gespecialiseerd in het testen van financiële instellingen, autofabrikanten, technologiebedrijven, bedrijven in de gezondheidszorg en life science-bedrijven, bedrijven die zich bezighouden met de handel in en distributie van consumentenproducten, energie- en nutsbedrijven, telecombedrijven, overheidsinstanties en bedrijven in de publieke sector.

We focussen op mensen, processen en technologie om het testproces te stroomlijnen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of dekking.

In het kader van onze voortdurende inzet voor een eersteklas dienstverlening op het gebied van kwaliteitsborging en tests introduceren wij voor onze klanten en partners de Unified Testing Offerings, waarin de eersteklas intellectuele eigendommen en diensten van Capgemini in één overkoepelend systeem zijn verenigd.

Smart QA

Smart QA is speciaal ontwikkeld voor doelstellingen zoals kwaliteitsverbetering bij de bron, optimalisering van testprocedures, verbetering van vroegtijdige detectie van defecten, bevordering van tests op basis van parameters en inzichten, minimalisering van productieproblemen en verhoging van de kostenefficiëntie.

Smart QA is zo ontworpen dat het kan worden geïntegreerd met de bestaande tools en technologiestack van uw onderneming. Smart QA maakt gebruik van metadata om uit de diverse testbronnen gegevensgebaseerde testresultaten te genereren.


Smart Foundry

Smart Foundry levert oplossingen op het gebied van omgevingsconfiguraties, labmanagement, beheer van testgegevens en servicevirtualisatie, die allemaal on-demand worden geleverd via een serviceportaal.

Smart Foundry in de Smart QA-oplossing focust op de voornaamste uitdagingen in de Systems Development Lifecycle (SDLC) door automatisering van de testomgeving (gedistribueerde platforms) en levering van complete doelomgevingen buiten de productieomgeving, die klaar zijn voor gebruik “on-the-go”.


OPTIK

OPTIK is een hybride, herbruikbare, platform-onafhankelijke, geautomatiseerde front-end testtool die de kloof overbrugt tussen de toenemende vraag naar digitale kwaliteitsborging van geautomatiseerde oplossingen en de schaarsheid aan automatiseringsmiddelen.

OPTIK combineert diverse testautomatiseringscompetenties in haar automation engine ter ondersteuning van:

  • Automatisch genereren van testscripts via een engine voor objectherkenning
  • Functionele tests
  • Testen van apparaten en besturingssystemen in meerdere browsers
  • Vergelijking en analyse van browser-gebruikersinterfaces


Test Data Management Central

TDM Central is Capgemini’s gecentraliseerde oplossing voor al uw behoeften op het gebied van testgegevens. Het biedt een gecentraliseerd platform voor het bedrijfsbreed opzetten van een TDM-organisatie, de anonimisering van data, het ontwerp en de levering en tracking van testgegevens en kennisoverdracht.

Dit is een volledige oplossing voor testgegevensbeheer inclusief een selfserviceportaal met functies zoals zoeken naar testgegevens, testen van gegevens via auto e-mail, datareservering en synthetische datageneratie, die kunnen worden geconfigureerd voor de testgegevensbehoeften van uw bedrijfsapplicaties.


Intelligent Test Automation Platform (ITAP)

Capgemini’s Intelligent Test Automation Platform (ITAP) maakt gebruik van superieure engineering- en implementatiemethoden die klanten in staat stellen hun activiteiten in de hele testlevenscyclus te automatiseren en hun kwaliteit te verhogen.

ITAP maakt gebruik van Capgemini’s snelle automatiseringsframeworks voor het automatiseren van testscenario’s en middleware-diensten voor vroegtijdige tests en certificering, die onderling compatibel zijn en op meerdere kanalen draaien zonder dat hiervoor extra inspanningen benodigd zijn.


Command Center

Het Command Center is een oplossing die gegevens uit diverse bronsystemen integreert in één kwaliteitsbeeld. Het is een near-realtime verslagleggingssysteem met analysemogelijkheden.

Het Command Center is Capgemini’s platform voor realtime verslaglegging en slimme besluitvorming. Het is ontwikkeld voor diverse functies door integratie van diverse systemen met behulp van Application Programming Interfaces (API’s) of speciaal ontwikkelde connectoren. Er zijn voorgedefinieerde connectoren voor diverse tools inclusief verschillende testmanagementtools (HPE ALM, JIRA), projectmanagementtools (HPE PPM, Clarity), incidentmanagementtools (Service Now) en tal van andere tools.


Non-functional Testing Hub

De NFT Hub is de toekomst van performance-engineering - Dit is een totaaloplossing voor al uw bedrijfsbehoeften op het gebied van performance-tests en -engineering, die de configuratie en uitvoering van de hele performance-levenscyclus verzorgt van aanvraag tot voltooiing en zorg draagt voor automatisering van de meeste activiteiten, van validatie van Non-Functional Requirements (NFR) tot de creatie van testplannen, standaardisering van scriptontwerpen, modellering van de workload en uitvoering van tests tot voorspellende analyses ten behoeve van capaciteitsmanagement.

Met Unified Testing Offerings zijn onze eersteklas intellectuele eigendommen en diensten verenigd in één systeem dat voldoet aan alle testbehoeften van klanten en partners. Door gebruik te maken van onze geavanceerde accelerators en frameworks zoals CAFE next (een gezamenlijk framework voor testautomatisering) en TWIST (een testautomatiseringsoplossing voor volledige webservice en API-validatie) kunnen onze klanten nu 50% sneller scripts ontwikkelen, een besparing van 20 tot 25% realiseren op het totale testontwerp, en tests 40 tot 60% sneller uitvoeren.

Gerelateerd

Experts