Capgemini benoemd tot leider op het gebied van CRM en klantbeleving

In een recent onderzoek door Gartner heeft Capgemini een plaats gewonnen in het leiderskwadrant. Dit heeft Capgemini te danken aan haar aanwezigheid op de markt, haar groeiende marktaandeel en haar focus op oplossingen voor grote of complexe projecten, waar een combinatie van bedrijfsinnovatie, en technische adviseurs en implementatievaardigheden op het gebied van CRM voor nodig is.

 

Klik hier om het volledige rapport te lezen

 

Gartner, Inc. Source: “Magic Quadrant for CRM and Customer Experience Implementation Services, Worldwide” by Patrick J. Sullivan and Ed Thompson. 12/01/2016

 

 

Capgemini benoemd tot leider in de Magic Quadrant van Gartner op het gebied van implementatie van CRM en klantbeleving

In het recent gepubliceerde Magic Quadrant van Gartner werden 20 dienstverleners wereldwijd beoordeeld en geanalyseerd op basis van de effectiviteit van hun uitvoering en de volledigheid van hun visie op het gebied van implementatie van CRM en klantbeleving.

Leiders in deze Magic Quadrant bieden volgens Gartner een verscheidenheid aan technische mogelijkheden en mogelijkheden voor het bedrijf, waaronder een CX-strategie, consultancy op het gebied van bedrijfstransformatie, klantenanalyses, bedrijfsarchitectuur en -ontwerp, branchespecifieke domeinexpertise en bedrijfsveranderingsmanagement. De leiders laten sterke, vergelijkende omzetgroei zien en bovendien het vermogen dit op te schalen naar meerdere geografische regio's. Hun oplossingen genieten een hoge klanttevredenheid.

Capgemini is benoemd tot leider dankzij haar aanwezigheid op de markt, haar groeiende marktaandeel en haar focus op oplossingen voor grote of complexe projecten, waar een combinatie van bedrijfsinnovatie, en technische adviseurs en implementatievaardigheden op het gebied van CRM voor nodig is.

 

Onze verbonden mogelijkheden lossen problemen geheel op

 

Capgemini's aanpak voor digitale klantbeleving biedt een reeks competenties, waarin mogelijkheden voor de branche, consultancy, CRM-technologie en analyse samenkomen. Gartner schat Capgemini als ’s werelds drie-na-grootste CX- en CRM-implementatieleverancier met een bovengemiddelde marktgroei. Capgemini biedt oplossingen voor SAP CRM, Siebel, Oracle Cloud en Salesforce, en daarnaast competenties voor CRM van Microsoft Dynamics, Pegasystems en Adobe.

Digitale klantervaring bij Capgemini: Wij leggen de verbindingen die het verschil maken.

Conclusie

"We zijn verheugd met deze erkenning als leider in de Magic Quadrant van Gartner, voor onze visie en uitvoering op het gebied van implementatie van klantbeleving en CRM. Onze ervaring en expertise wordt onderstreept door een suite van beproefde tools, versnellers en methodologieën, waarmee we er, in combinatie met ons uitermate adaptieve proces, voor zorgen dat we kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten op het gebied van digitale klantbeleving." - Pierre-Yves Glever, Digital Customer Experience Practice Leader at Capgemini

Wij zijn van mening dat er succes kan worden geboekt door de klantervaring vakkundig te koppelen aan de steeds veranderende klantbehoefte, op dusdanige wijze dat dit voor zowel het bedrijf als de klant snel waarde oplevert.

We werken samen met onze klanten om voor hun gehele onderneming de juiste verbindingen te leggen. Met deze verbindingen kunnen ze belevingen realiseren die een snelle en duurzame waarde leveren aan zowel klant als bedrijf.

 


Lees het volledige rapport om meer te weten te komen over wat Capgemini een leider maakt

 

Disclaimer: This graphic was published by Gartner, Inc. as part of a larger research document and should be evaluated in the context of the entire document. The Gartner document is available upon request from Capgemini’.

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

 

Related Solutions