World Quality Report 2012-13

Het rapport is gebaseerd op interviews met 1.553 respondenten in 25 landen en onthult een aantal nieuwe ontwikkelingen in de testing/Quality Assurance-markt. Met een grotere nadruk op mobiliteit en de toenemende vraag voor testen in de cloud, betekent deze groeiende vraag dat bedrijven hun middelen en strategieën opnieuw moeten evalueren.

Onderzoeksresultaten, analyse en commentaar over Quality Assurance en Testen

We zijn blij om u ons vierde jaarlijkse World Quality Report aan te bieden, mede gesponsord door Capgemini, Sogeti en HP. Dit jaar blijkt dat organisaties worstelen om de uitdagingen van de mobiele tijdperk te managen, slechts een derde (31%) van de ondervraagden test momenteel formeel hun mobiele applicaties. Uit het onderzoek blijkt dat veel testorganisaties in staat zijn om de nieuwe uitdagingen, als gevolg van de steeds meer gedigitaliseerde omgeving als gevolg van een gebrek aan de juiste middelen, instrumenten en methoden aan te pakken. Toch heeft het vermogen om effectief te testen van de kwaliteit van software-applicaties nog nooit zo van cruciaal belang voor de reputatie van een organisatie en operaties.

Quality 2012, de stand van zaken

De 4e jaarlijkse World Quality Report onderzoekt de stand van de toepassing kwaliteit en testen praktijken over de hele wereld, alsmede opkomende trends die op de toekomst van het testen van invloed kunnen zijn.
 

Testen van Software Quality

Het World Quality Report heeft tot doel organisaties te helpen om betere beslissingen te nemen over geïnformeerde kwaliteitszorg en testen. Het biedt gedetailleerde profielen over de stand van QA in belangrijke industrieën, met inbegrip van consumentenproducten, detailhandel en distributie, energie-en nutsbedrijven, financiële diensten, high-tech, de overheid en de publieke sector, en telecommunicatie, media en entertainment.

Over het verslag

Het World Quality Report is het resultaat van voortdurende samenwerking tussen Capgemini, Sogeti en HP Software. Het rapport is gebaseerd op telefonische interviews met meer dan 1.500 CEO's, CFO's, CIO's, IT-directeuren / managers en kwaliteitsborging directeuren / managers uit de hele wereld.


Het World Quality Report is de enige grote wereldwijde rapport over application quality en omvat:

  • Tools, technieken en processen
  • De stand van zaken omtrent quality en outsourcing trends
  • Industrie-specifieke analyse
  • Regio-specifieke analyse
 

 

Download het gratis World Quality Report 2012-13.


Archief

 
Gerelateerd