Trots op samenwerking Liszt Concours

Capgemini steunt het internationaal Franz Liszt Pianoconcours. Dit is niet zonder reden. Het Pianoconcours in Utrecht heeft niet alleen de reputatie van ’s werelds meest prestigieuze pianowedstrijd, het staat ook bekend om de gedegen en professionele ondersteuning die wordt geboden aan jonge musici. De exclusieve aanpak en uitgebreide carrièreondersteuning evenals de vele internationale concerten voor prijswinnaars maken juist deze competitie zo uniek. Capgemini draagt onderwijs en de ontwikkeling van jong talent een warm hart toe en is dan ook trots om zich een sponsor van het Liszt Pianoconcours te mogen noemen. Kijk voor meer informatie op de website van het concours of download de gratis Liszt App in de Appstore van uw mobiele telefoon.

Liszt deelnemers en juryleden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onderwijs en de ontwikkeling van jong talent is een van de drie thema’s in ons MVO-beleid.  We zijn van mening dat het vergroten van de toegankelijkheid tot het onderwijs en de ondersteuning van diversiteit de belangrijkste manieren zijn die ons in staat stellen om bij te kunnen blijven dragen aan de VN Milenium Development Goal.
 
Bijvoorbeeld in India bieden we actieve steun aan de Naandi Foundation, die zich inzet voor onderwijs aan jonge vrouwen en meisjes uit kansarme gezinnen. Meer dan 60% van onze werknemers in 13 landen steunt Naandi, waardoor tot nu toe al meer dan 10.000 meisjes geholpen zijn.
Gerelateerd