Smart Energy Services

In een klimaat met veranderlijke wettelijke voorschriften, toenemende consumentenvraag en groeiende aandacht voor milieuvraagstukken moeten nutsbedrijven hun processen transformeren om aan de voorschriften te blijven voldoen, de kosten te verlagen en duurzaamheid te bevorderen. Bekijk onze introductievideo om te zien hoe een nutsbedrijf kan profiteren van onze slimme energieoplossingen, onze ruime ervaring en onze competenties.

Praktische, werkende oplossingen voor slimme energie

We gebruiken onze expertise met consulting-, technologie- en outsourcingservices om strategieën te ontwikkelen, oplossingen te ontwerpen en competenties en resources beschikbaar te stellen voor het transformeren van de bedrijfsprocessen van nutsbedrijven.

Een fundament voor voortdurende transformatie

Samen met u ontwikkelen we een overtuigende business case voor verandering, met garanties voor de naleving van wetten en voorschriften. Dankzij ons hoogwaardige risicobeheer bent u verzekerd van betrouwbare oplossingen en ondersteuning. En omdat we veel investeren in onderzoek en ontwikkeling, profiteert u altijd van de nieuwste technologische innovaties.

Meer ervaring betekent minder risico

Capgemini heeft een ongeëvenaarde staat van dienst opgebouwd met geslaagde projecten en innovaties voor energie- en nutsbedrijven.
 
Onze klanten kunnen profiteren van onze langdurige relaties met toonaangevende IT-partners zoals Cisco, GE Energy, HP, Intel, Itron, Landis+Gyr, Oracle, SAP AG en Trilliant.
 
Capgemini is, evenals veel van de bovengenoemde partners, een van de oprichters van de in 2006 gevormde Smart Energy Alliance (SEA).

Bronnen

Meer weten?