Van Oracle eBusiness Suite consultant naar Oracle Procurement Cloud

Van eBusiness Suite naar Oracle Procurement Cloud?

Ben jij een ervaren Oracle eBusiness Suite (functioneel) consultant en wil jij opgeleid worden tot top consultant op het gebied van Oracle Procurement Cloud? Dan hebben wij dè internationale opdracht voor jou!
Als implementatie specialist bij een grote internationale klant (in de Nordics) werken met een team binnen een dynamische en uitdagende omgeving.

Als Oracle Procurement Cloud (functioneel) consultant ontwerp en implementeer je Procurement oplossingen voor grote (internationale) Capgemini klanten. Je bent in staat om klantverwachtingen om te zetten in een aansprekend en winnend voorstel. Daarnaast heb je de ambitie om leiding te geven aan een team. Binnen het Oracle domein krijg je ook kans om kennis te maken en te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen zoals Oracle Cloud applicaties.

 

Wat vraagt Capgemini van een Oracle Procurement Cloud consultant?

Je vindt het een uitdaging om de wensen op gebied van inkoop van een klant te vertalen in een kwalitatieve, werkende en onderhoudbare oplossing in Oracle Procurement Cloud. Je hebt gevoel voor de business bij klanten en hebt de ambitie om samen met andere professionals uitdagende opdrachten succesvol af te ronden. Je beschikt over de persoonlijkheid en vaardigheden van een applicatie consultant.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde HBO- of Academische opleiding;
 • 3 jaar of meer aantoonbare ervaring met het creëren, realiseren en implementeren van Oracle eBusiness Suite oplossingen, 
 • kennis en / of ervaring met Fusion, Procurement, Purchasing is een pre;
 • een Oracle eBusiness Suite certificering;
 • zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en consulting skills;
 • een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

 

Werken bij de Oracle divisie van Capgemini?

Als Oracle consultant kom je te werken binnen de Oracle divisie van Capgemini. Deze divisie ontwerpt, ontwikkelt en integreert bedrijfsoplossingen op basis van Oracle technologie, ontwikkelt innovaties en transformeert de technische omgevingen van klanten. De Oracle divisie is een onderdeel van Capgemini Technology Services. Bij Technology Services concentreert de dienstverlening zich met name op de applicatie, architectuur, integratie en infrastructuur. Capgemini werkt daarbij samen met strategische partners om de issues en uitdagingen van klanten slagvaardig en met alle benodigde expertises te kunnen aanpakken. 

 

Wat biedt Capgemini?

Bij Capgemini is het delen van kennis een van de belangrijkste speerpunten. We organiseren regelmatig events waar je kennismaakt met de nieuwste methoden en technieken en waar je de belangrijkste ontwikkelingen deelt met collega’s. Bijvoorbeeld, wist jij dat veel van onze Capgemini consultants ook opleiding en certificeringtrajecten volgen voor o.a. Oracle ERP Cloud en Oracle Service Cloud? Ook deelname aan internationale online communities waar Capgemini medewerkers discussiëren over methoden, ontwikkelingen en projecten wordt gestimuleerd. Capgemini biedt je bovendien de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen aan de Capgemini Academy, waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten in je vakgebied kunt halen.

Daarnaast bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere:

 • een vast contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen;
 • een vaste eindejaarsuitkering aangevuld met tantièmes en 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
 • uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waaronder een laptop en telefoonabonnement;
 • een naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding.  

 

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben jij op zoek naar een werkgever waar je met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid werkt voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers? Reageer dan. Wij komen graag met jou in contact.
Klik op de button op deze pagina en vul je gegevens in.

Laat je CV direct achter via de ‘solliciteer’ button op deze pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Boyd Vogelsang via boyd.vogelsang@capgemini.com.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.