Polisadministratie: bouwen

Capgemini helpt u de concurrentie het hoofd te bieden door significante verbeteringen door te voeren op het gebied van Time-to-Market, productleiderschap en operationele efficiëntie.
Capgemini levert een complete set van ondersteunende diensten voor de transformatie van uw polisadministratie, inclusief projectmanagement, testing, procesverbetering en bedrijfsanalyse.
 
Voor een transformatie van de polisadministratie wordt meestal systeemuitbreiding, upgrading, vervanging of uitfasering aanbevolen. Wij kunnen uw nieuwe of uitgebreide platform en componenten van begin tot eind implementeren en configureren door middel van:
 
  • Project Management Office (PMO) diensten, inclusief rapportage, beheersing en beheer door specialisten met PMI-certificering die gebruik maken van beproefde werkkaders en tools.
  • testing-diensten, inclusief functionele tests, automatisering en testmanagement door specialisten in het testen van verzekeringssystemen. Wij beschikken over ruim 2700 testers die gespecialiseerd zijn in systemen voor financiële dienstverlening.
  • diensten voor procesverbetering, inclusief business proces management en beoordeling door specialisten op verzekeringsgebied.
  • Bedrijfsanalysediensten, uitgevoerd door onze ervaren bedrijfsanalisten, die op basis van ons bedrijfseigen referentiemodel hebben meegewerkt aan de implementatie van een groot aantal polisadministratiesystemen.

Relevante expertise

Ons polisadministratieconcept is ontwikkeld aan de hand van onze domeinexpertise en omvat specifieke tools en accelerators die de risico’s beperken, flexibiliteit toevoegen en de kloof tussen de business requirements en de technische implementatie overbruggen. Onze tools verkorten de benodigde tijd voor requirementanalyse, ontwerp en ontwikkeling met 25-40%. Ons integratiemodel bevat sjablonen voor het vastleggen van de interfacestructuur en de specificaties. Ontwikkelaars kunnen in meerdere talen code genereren aan de hand van sjabloongegevens. Tijdens de grondige testfase worden herbruikbare en automatisch gegenereerde testcases toegepast. Dankzij deze integratietools kan Capgemini de analyse en integratie van de systeeminterfaces automatiseren en , met ondersteuning voor batch- en realtime interfaces, minstens 60% sneller uitvoeren.
Gerelateerd