Polisadministratie: ervaring

Capgemini: een unieke partner voor transformatie van uw polisadministratie.
 
Om uw polisadministratie met succes te transformeren is het cruciaal dat u de juiste partner selecteert, die beschikt over de juiste combinatie van IT-vaardigheden, consultingexpertise en operationele competenties. Capgemini levert ketendiensten die voldoen aan de unieke behoeften van verzekeraars. Wij investeren al sinds jaar en dag in het ontwikkelen van methoden, modellen en tools om verzekeraars bij te staan bij hun transformatieprocessen.

Kosteneffectieve ondernemingsgedreven transformatie

Aan de hand van een duidelijk omschreven concept helpt Capgemini verzekeraars om zich te ontwikkelen tot marktleider op product-, prijs- en operationeel niveau via een effectieve polisadministratie. Wij volstaan niet met het leveren van een nieuw platform, maar we bieden compleet beheer van organisatorische veranderingen en strategische afstemming. We presenteren een business case analyse, waarin we gebruik maken van ons eigen berekeningsmodel om de voordelen van de transformatie uit te drukken in de kosten per polis. En we leveren uitgebreide BPO-strategieën voor zowel open als closed book portefeuilles. Dankzij onze ervaring met implementaties van allerhande pakketten en standaardoplossingen kunnen we de Total Cost of Ownership (TCO) met maximaal 38% verlagen.


Operationele efficiëntie met exclusieve methoden, tools en accelerators

Via onze beproefde accelerators, methoden en artefacten verlagen we de kosten en vergroten we de voorspelbaarheid van grote projecten. Met deze tools kunnen we systeemintegratie-interfaces minimaal 25-30% sneller opleveren en meer dan 99% van de transacties consistent converteren. Door middel van onze Accelerated Solutions Environment methode verloopt de ontwerpfase sneller. En de operationele kosten worden duurzaam verlaagd, dankzij de Enterprise Service Bus en ons geïntegreerde architectuurkader op basis van Service Oriented Architecture (SOA). Bovendien wordt de implementatie versneld door onze closed-block strategie en een Migration Factory met meer dan 4500 herbruikbare testcases.

Bewezen en betrouwbare wereldwijde uitvoering met uitvoerige kennis van het verzekeringsbedrijf

Wanneer we verzekeraars helpen bij de transformatie van hun systemen en processen voor polisadministratie, kunnen we terugvallen op meer dan vijftien jaar ervaring met het migreren van levensverzekeringspolissen. Capgemini is een toonaangevende implementatiepartner voor Oracle Insurance Policy Administration en we beschikken over meer dan 75 getrainde specialisten met certificering. Wereldwijd bedienen we meer dan vierhonderd verzekeringsmaatschappijen met ruim 4500 verzekeringsspecialisten, waaronder achthonderd experts op het gebied van levensverzekeringen.
Gerelateerd