Voordelen voor belanghebbenden

Zorg ervoor dat inkoop iedereen aangaat met het IBX zakelijke netwerk – Begin vandaag en uw gehele organisatie profiteert meteen van de voordelen.

Inkoopprocessen zijn voor iedereen binnen de managementstructuur van belang. Wij verschaffen uw inkoop-, IT- en financiële afdelingen de middelen om het inkoopproces binnen uw hele organisatie te integreren, zodat het uitgezette beleid strikt wordt nageleefd en alle strategische en operationele inkoopprocessen onder één stuurmiddel vallen.


Terwijl de hele source-purchase-pay-cyclus op alle bedrijfsniveaus wordt aangestuurd, verschaft ons gesloten cyclische systeem belanghebbenden op hoog niveau beter inzicht en een uitgavenbeheer van het hoogste niveau. Met op feiten gebaseerd vertrouwen kunt u strategische beslissingen nemen, waardoor uw duidelijk meetbare inkoopfunctie beter wordt ondersteund.

Hier volgen een aantal voordelen van de implementatie van het IBX zakelijke netwerk als uw e-inkoopoplossing:

CEOs zien de winstgevendheid en het inzicht toenemen.

  • Dankzij een duidelijker beeld van de inkoopcyclus, kunnen CEO's op basis van het reële inkoopgedrag betere, realistische prognoses maken.

CIOs krijgen een geavanceerde oplossing die geen extra belasting vormt voor de IT-structuur.

  • Met het cloudgebaseerde, ISO-gecertificeerde en ERP-onafhankelijke IBX zakelijke netwerk, bent u verzekerd van hoge kwaliteitsnormen, snelle implementatie en universele toegang.

CFOs zien de productiviteit en de efficiëntie toenemen.

  • Grotere transparantie bij order/factuur-koppeling en e-facturering waarbij conforme facturen rechtstreeks naar de betaalafdeling gaan, waardoor het aantal handelingen en dubbele betalingen fors afneemt.

CPOs zijn minder tijd kwijt aan het monitoren van koopgedrag.

  • Met IBX kunt u zich richten op de kernfuncties van het inkoopproces en betere service verlenen, dankzij betere contractnaleving, toegenomen besparingen en betere samenwerking met leveranciers.

COOs krijgen een transparanter proces binnen de gehele organisatie en zien de productiviteit en de efficiëntie verbeteren.

  • Een gebruiksvriendelijk, duidelijk vastgelegd en nauwkeurig volgbaar inkoopsysteem vergemakkelijkt het inkoopproces.

CHRs zien de tevredenheid van werknemers toenemen.

  • Kortom: een kant-en-klaar systeem dat het gebruik door werknemers stimuleert, de trainingsbehoefte minimaliseert, dat een hogere mate van zelfstandig gebruik biedt en een nieuwe generatie werknemers aantrekt.
Related Solutions