10 redenen om bij Capgemini te gaan werken

1. Direct aan de slag

Net afgestudeerd, nog niet afgestudeerd of een ervaren professional? Bij ons kun je vanaf de allereerste dag aan de slag met serieuze, uitdagende projecten.
 

2. Veel gelegenheid om te reizen

We hebben 300 vestigingen in 40 landen over de hele wereld. Je krijgt volop gelegenheid om verschillende locaties te bezoeken of in het buitenland te werken.
 

3. Steun bij loopbaanontwikkeling

Wij blijven altijd doorgroeien en jij hopelijk ook. Via de Capgemini University geven we een hoge prioriteit aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.
 

4. De juiste balans

Je bent uiteindelijk ook maar een mens. Net als wij. Daarom proberen we te zorgen dat onze medewerkers een gezonde, prettige balans tussen werk en privé kunnen handhaven.
 

5. Geen sleur

Bij ons zijn afwisseling en nieuwe uitdagingen schering en inslag. Van het werk dat je doet tot de mensen die je ontmoet en de plaatsen die je bezoekt: ‘saai’ is het nooit.
 

6. Inspiratie door collega's

Dankzij onze culturele diversiteit kun je altijd inspiratie opdoen bij de mensen in je omgeving.
 

7. Vrijheid om te groeien

In de loop van je carrière kan je perspectief veranderen. Tijd voor een nieuwe focus? Zin in een andere richting? Wij staan altijd klaar om je te helpen.
 

8. Blijven leren

Aan de Capgemini University kun je jezelf verder ontwikkelen via klassikale of virtuele cursussen, modules voor e-learning en online multimediaresources.
 

9. Mensen staan voorop

Op basis van ons People Charter bevorderen we vrije uitwisseling van ideeën, respect voor verschillen en een prettige werksfeer voor iedereen.
 

10. Jouw waarden zijn ook onze waarden

Wij laten ons leiden door zeven kernwaarden: eerlijkheid, durf, vertrouwen, vrijheid, teamgeest, bescheidenheid en plezier. Wie zich in deze waarden kan vinden, zal zich bij ons zeker op zijn gemak voelen.
 
 

Werken bij Capgemini

Werken bij Capgemini betekent deel uitmaken van een toonaangevende dienstverlener in consulting, technologie en outsourcing. Je adviseert en begeleidt de klant bij het implementeren van nieuwe oplossingen. Daarnaast krijg je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, de mogelijkheden die de Capgemini University biedt en de vele uitdagingen. Je kunt direct je bijdrage leveren waarbij je nauw samenwerkt met getalenteerde mensen met energie, expertise en passie. De slogan van Capgemini is niet voor niets People matter, results count. Het zijn de mensen die het verschil maken en dat merk je.
 
 

Interesse gekregen in werken bij Capgemini?

Schrijf je dan hier in voor een XperienceDay en ervaar hoe Capgemini werk maakt van samenwerking.
 
Of:

>> Bekijk onze actuele vacaturepagina         
>> Vind een uitdagende afstudeerstage         
>> Ontdek de carrièremogelijkheden bij Capgemini

Bronnen

Contact