Capgemini in de praktijk

Capgemini is een wereldwijde organisatie waar je jezelf volledig kunt ontplooien. Maak uitgebreid kennis met Capgemini: onze geschiedenis, waarden en bedrijfscultuur – en onze belofte aan onze medewerkers.
 

Business Consultant Cyber Security

Een kennismaking

Capgemini is een plek waar uiteenlopende mensen bij elkaar komen om als één team te werken, creatief te zijn en resultaten te boeken. We willen graag van elkaar leren. Waarbij we het plezier niet uit het oog verliezen. 
 

Teamgeest

Als we een metafoor voor onze werkcultuur moesten kiezen, zou het de bijenkorf zijn. Het draait namelijk allemaal om samenwerking. Bij ons werkt iedereen samen aan een gemeenschappelijk doel: een positieve verandering bij onze klanten bewerkstelligen. Altijd met respect voor de individuele eigenschappen van iedereen. Want daaraan ontleent het team zijn kracht.
 

Diversiteit

Diversiteit is diep verankerd in onze bedrijfscultuur. Niet alleen omdat we in meer dan 40 landen aanwezig zijn en onze medewerkers alles bij elkaar ruim 100 talen spreken. Maar voor ons gaat diversiteit verder dan alleen nationaliteit en taal. Het omvat ook dimensies zoals etnische afkomst, leeftijd, geslacht, levensstijl en handicap.

Here at Capgemini, I feel the difference at the way customers exude confidence in us. It’s a fun work environment with ample learning opportunities, warm professional relations, a work-life balance.

Rakesh Pant, India
Rakesh Pant, India
Manager

Passie, creativiteit en innovatie

Werken bij Capgemini betekent vaak als eerste nadenken over nieuwe ontwikkelingen. Onze teams volgen niet alleen de nieuwste IT-ontwikkelingen op de voet, maar ze leveren zelf een actieve bijdrage aan het ontstaan van nieuwe trends. Onze mensen zijn altijd een van de eersten die experimenteren met de laatste technologieën, waaruit soms revolutionaire nieuwe ideeën voortkomen.


 
 

Gerelateerd