Jouw arbeidsvoorwaarden - Studenten

Afstuderen bij Capgemini betekent meer dan alleen werken aan een voor jou en ons interessante afstudeeropdracht met enthousiaste en geïnteresseerde collega's. Bij ons krijg je naast de tijd om af te studeren een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Je ontvangt een stagevergoeding van 500 euro bruto per maand. Daarnaast heb je recht op anderhalve dag betaald verlof per maand. Die kun je opnemen wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld voor een bijeenkomst op de universiteit of gewoon een vrije middag. Tevens krijg je gedurende je stageperiode de beschikking over een laptop. Je kunt dus goed aan de slag met je opdracht én je afstuderen.
 
Tijdens je afstuderen zet je daarnaast een eerste stap in de richting van een baan als ICT Consultant of Management Consultant bij Capgemini. Wanneer wij positief terugkijken op jouw inzet en de kwaliteit van je werk, dan bieden we je direct een vast contract aan voor na je afstuderen.
 
Afstuderen bij Capgemini is een interessante, leerzame en zeker ook leuke ervaring die je niet mag en wilt missen. Kijk dus snel naar de mogelijkheden.

Informatie voor de student