Jouw doorgroeimogelijkheden

De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Het is daarom belangrijk dat je na je afstuderen ook jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Wanneer je kiest voor een carrière bij Capgemini heb je een ruim opleidingsbudget tot je beschikking. Daarnaast ondersteunen we je vanaf je eerste werkdag bij het professionaliseren van je werk en het doorgroeien binnen de organisatie.

Een carrière bij Capgemini betekent een wereld vol mogelijkheden. Afhankelijk van jouw voorkeuren en ambities kun je je ontwikkelen tot een specialist in jouw vakgebied of kun je doorgroeien naar een rol met senior taken en verantwoordelijkheden. Denk hier bijvoorbeeld aan verantwoordelijkheden bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten bij klanten of het leidinggeven aan een team. Je kunt ook kiezen voor een overstap naar een ander bedrijfsonderdeel, wanneer je jouw kennis en vaardigheden wilt verbreden op andere terreinen.

Opleidingen

Al vanaf je eerste dag zal je bezig zijn met opleidingen en je persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van je persoonlijkontwikkelingsplan streven we er naar je in te zetten op een geschikte en uitdagende opdracht. Bij iedere vervolgopdracht gaan we daarbij een stapje verder in de ontwikkeling van je persoonlijke en vakinhoudelijke vaardigheden. Om je groei te realiseren, bieden we je een groot aantal mogelijkheden. Zo kun je opleidingen volgen aan de Capgemini Academy in Nederland of aan de Capgemini University in Parijs.


Spreekt dit je aan, solliciteer dan direct.

Informatie voor de Young Professional