Ontwikkelingsmogelijkheden - Senior Professional

Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden zijn voor jou als ervaren consultant belangrijke drijfveren als het gaat om je carrièrre. Daarom stimuleren we continu de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals en bieden wij hen alle vrijheid om verder door te groeien binnen onze organisatie.

Onze innovatieve dienstverlening waarin thought leadership voorop staat, vereist dat wij en onze consultants blijven investeren in het kennisniveau binnen onze organisatie. De hoogwaardige kennis van onze mensen in combinatie met de ruime ervaring binnen tal van expertisegebieden zorgen dat wij een topspeler op het gebied van managementvraagstukken en ICT zijn en blijven.

Je kunt opleidingen volgen aan de Capgemini University in Parijs of de Capgemini Academy in Utrecht. Daarnaast verwachten we dat je regelmatig kennissessies bijwoont- rond een specifiek vakthema. Daar staat tegenover dat wij met al onze mensen afspraken 'op maat' maken over het ontwikkel- en doorgroeitraject dat zij voor zichzelf zien en hiervoor een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar stellen.
 
Wil jij een ander pad inslaan of je carrière versnellen? Dan kun je terecht bij het Career Center. Hier brengen we voor je in kaart waar je staat en welke volgende stap je kunt zetten. Dat kan door training, coaching on the job en begeleiding. Het Career Center is een instrument dat je meer inzicht geeft in jezelf en meer zicht op de mogelijkheden binnen onze organisatie.
 
Solliciteer nu naar één van de uitdagende functies voor ICT Consultant of Management Consultant. Wie weet heb jij straks de plek gevonden om je loopbaan verder vorm te geven.

Informatie voor de Senior Professional