Onze projecten

Als Young Professional ga je bij Capgemini snel aan de slag in opdrachten voor klanten. We geven je hierbij direct eigen verantwoordelijkheid. Je kunt altijd terugvallen op ervaren professionals die voor je klaarstaan met raad en advies. Zo kun je in de praktijk de ervaring opdoen die nodig is om de juiste keuzes voor je verdere toekomst te maken.

Als je als Young Professional bij ons komt werken doe je direct ervaring op in uitdagende projecten voor verschillende grote nationale en internationale klanten. Je maakt ook kennis met wat Capgemini verstaat onder de Collaborative Business Experience; in projecten op een prettige en succesvolle manier samenwerken met collega's en klanten om zo het beste resultaat in opdrachten te behalen. Deze bijzondere manier van samenwerken geeft jou alle ruimte om je eigen kwaliteiten volledig te benutten en een concrete bijdrage te leveren aan innovatieve projecten.

Bekijk een aantal mooie voorbeeldprojecten waarin jij maar zo een belangrijke rol had kunnen vervullen. Laat je inspireren door deze projecten en ga aan de slag als Young Professional bij Capgemini!

Informatie voor de Young Professional