Senior Professionals

Maak het verschil...


...en wij stimuleren je daarbij. Er is nog zoveel te doen, zoveel te leren. Wij geven je de ruimte om te ontdekken waartoe je in staat bent. Het is meer dan je denkt, want 120.000 bevlogen collega’s nemen je mee en stuwen je omhoog.

Bij Capgemini komen al je capaciteiten tot hun recht, als ICT- of Management Consultant bijvoorbeeld. We werken in alle markten bij toporganisaties aan innovatieve veranderprojecten, van strategische transformatie tot ketenoptimalisatie en van cloud computing tot iPad-oplossingen.

Ga direct naar de vacatures voor Senior Professionals, neem contact op met een recruiter of ga direct naar het oefenassessment.

Senior Professionals

Je hebt veel ervaring en je bent een leider binnen je vakgebied. Je carrière zit in de lift, maar je wilt een nieuwe richting inslaan. Kom bij ons werken om oplossingen te vinden voor de uitdagingen van onze prominente klanten (waaronder ondernemingen uit de Fortune 500 en de AEX) en deel uit te maken van een team dat je bijdragen op prijs stelt.

Welke rol ligt je het best?

Welke rol je ook kiest, je wordt altijd een belangrijke en gewaardeerde teamspeler die zich bezighoudt met probleemoplossing, kennisverwerving, coaching en leiderschap. Je kunt kiezen uit drie algemene richtingen:
 

  • Consulting

    Wanneer je een van de wereldwijd 4000 Capgemini-consultants wordt, speel je een belangrijke rol bij fascinerende transformatieprojecten. Bekijk onze carrièrekansen in Consulting.

 

  • Outsourcing

    Onze klanten verwachten van ons dat we hun bedrijf een sterkere concurrentiepositie geven, bijvoorbeeld door processen te optimaliseren of IT-oplossingen te implementeren. Als dit gevarieerde werk je aanspreekt, kijk dan naar onze carrièrekansen in Outsourcing.

 

  • Technology

    Alleen met de goede mensen kan technologie van waarde zijn voor een organisatie. Daarom is jouw technologische expertise voor ons zo waardevol. Wil je je kennis en vaardigheden met ons delen? Kijk dan naar onze carrièrekansen in Technology Services.
Informatie voor de Senior Professional