Sfeer & cultuur - Senior Professional

Plezier in je werk gaat verder dan alleen betrokken zijn bij mooie opdrachten. Op een prettige manier met collega's samenwerken aan de beste oplossing voor klanten daar gaat het wat ons betreft om. We mogen dan een grote speler zijn in de markt, we hebben de informele cultuur van een klein bedrijf waarin het delen van kennis, samenwerken en ruimte voor het individu centraal staan.

Binnen onze organisatie kennen we een eigen sfeer en cultuur. Hierin zijn onze kernwaarden eerlijkheid, durf, vertrouwen, vrijheid, teamgeest, eenvoud en plezier richtinggevend voor al ons denken en doen. Deze waarden bepalen hoe we werken met onze klanten en hoe we als collega’s met elkaar omgaan.
 
Wij vinden dat de beste prestaties worden geleverd als iedereen de ruimte en de kans krijgt om zijn of haar specifieke kennis en vaardigheden optimaal te benutten. Creativiteit, een beetje eigenzinnigheid en pro-activiteit stellen we op prijs. Ben jij als ervaren ICT of Management Consultant op zoek naar een werkgever waar je jezelf kunt zijn en waar je alle ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden volledig te benutten? Solliciteer dan nu bij Capgemini!

Informatie voor de Senior Professional