Sollicitatieprocedure - Senior Professional

In onze sollicitatieprocedure streven we naar daadkracht, transparantie en snelheid. Wij vinden het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijk te hebben of er sprake is van een match.

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Solliciteren;

  Heb je een interesante vacature gezien en wil je solliciteren? Stuur ons je c.v. en motivatie via de button 'Solliciteer op deze vacature' in de vacaturetekst. 
   
  Wil je eerst meer informatie over de functie of over werken bij Capgemini? Neem dan contact op met een van onze recruiters.
   

 • 1e reactie;

  Binnen vijf werkdagen ontvang je telefonisch of per mail een reactie op je sollicitatie.
   

 • Kennismakingsgesprek/vervolggesprek(ken);

  Binnen twee weken nadat wij op jouw sollicitatie hebben gereageerd vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Dit is een gesprek met een van onze recruiters en/of de direct verantwoordelijke vanuit de business. In dit gesprek bespreken we onder andere de inhoud van de functie, het werken bij Capgemini, onze arbeidsvoorwaarden en jouw wensen. Samen nemen we dan de beslissing of en zo ja, op welke wijze we met elkaar verder gaan. Besluiten we om verder te gaan, dan vindt er vaak nog een vervolggesprek plaats. In sommige gevallen kan het zijn dat we je direct een passend aanbod doen.
   

 • Assessment;

  Het assessment is een vast onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Gedurende een dagdeel kijkt een gespecialiseerd bureau of jij en Capgemini bij elkaar passen. In dit assessment gaat het naast het testen van je inhoudelijke kennis en ervaring ook om je persoonlijkheid en vaardigheden. Is het assessment positief dan staat niets ons meer in de weg om snel tot definitieve (contract)afspraken te komen.  Wil je vrijblijvend en anoniem je analytisch vermogen testen ga dan naar ons oefen-assessment.
   

Informatie voor de Senior Professional