Sollicitatieprocedure - Studenten

Onze intentie is om afstudeerders na hun afstuderen direct een vast contract aan te bieden om als Young Professional bij ons aan de slag te gaan. De sollicitatieprocedure voor een afstudeerplek is daarom vrijwel identiek aan het traject dat je doorloopt wanneer je als Young Professional solliciteert.

Wanneer wij op basis van jouw CV en motivatie mogelijkheden zien voor een specifieke afstudeeropdracht bij ons of wanneer wij enthousiast zijn over jouw voorstel, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief, dan nodigen we je uit voor een selectiedag. Tijdens deze selectiedag nemen we een aantal testen bij je af. Als je daarop positief scoort, krijg je een gesprek met onze assessmentpsycholoog. In dat gesprek kijken we of je over de vaardigheden beschikt die wij zoeken bij onze ICT en Management Consultants. Is dit het geval, dan maken we afspraken over de duur van je afstudeerproject, je stagebegeleiding en de startdatum.  Wil je vrijblijvend en anoniem je analytisch vermogen testen ga dan naar ons oefen-assessment.

Afstuderen bij Capgemini is een kans die je niet mag missen. Twijfel je nog of wil je eerst met ons kennismaken? Kijk dan op de pagina van Capgemini XperienceDay. Tijdens deze dag neem je een kijkje in onze keuken en ervaar je zelf hoe het is om bij ons te werken.

 
Informatie voor de student