Studenten

Afstudeerprojecten op niveau!


Zit je in de eindfase van een studie op het gebied van ICT, zoals Informatica of Informatiekunde aan een van de Nederlandse hogescholen of universiteiten? Of ben je bijna klaar met een Masteropleiding in een Bedrijfseconomische, Bedrijfskundige of Technische richting? Bevestig dan je kwaliteiten met een gedegen afstudeeropdracht bij Capgemini en laat professoren en studiebegeleiders zien waartoe jij in staat bent. En wie weet, kom je daarna meteen bij ons in dienst. Ga direct naar de afstudeerprojecten of neem contact op.

Afstuderen bij Capgemini

Je bent op zoek naar een kans om je carrière een vliegende start te geven terwijl je nog studeert. Een stageplaats, een leerlingschap of een werk/studie-programma bij Capgemini geeft je die kans.

Wie wij zoeken

Het is heel eenvoudig: wij zoeken de beste en de slimste kandidaten. Mensen met een passie voor technologie. Die het spannend vinden om een echte impact te hebben, al vanaf het prilste begin van hun loopbaan. Ben jij zo iemand? Lees dan verder!

Een gewone dag

Je werkt mee aan uiteenlopende praktische projecten, waarbij je echte verantwoordelijkheid draagt en vanaf de allereerste dag een concrete bijdrage levert. Elke dag is een leerzame ervaring en een uitdaging voor je vaardigheden op het gebied van probleemoplossing, analyse- en organisatievermogen en teamwork. Al deze vaardigheden zijn cruciaal voor je verdere loopbaan.

Directe voordelen

Door samen te werken met experts op het door jou gekozen vakgebied, ontwikkel je nieuwe kennis en vaardigheden over trends en problemen in het bedrijfsleven. Als onderdeel van onze wereldwijde gemeenschap heb je vanaf het begin uitstekende mogelijkheden om te netwerken, waardoor je waardevolle relaties opbouwt voor het vervolg van je carrière.
Verder bieden we een groot aantal programma’s die je ondersteunen bij het volgen van trainingen en waarmee je erkende kwalificaties kunt behalen. Zonder dat je een studieschuld opbouwt!
Informatie voor studenten