Female Talent Day 11 mei

  • May 11, 2016
  • Utrecht
  • Leidsche Rijn, hoofdkantoor Capgemini

Op woensdag 11 mei 2016 is het weer zover, de Female Talent Day van Capgemini. Op deze dag bieden wij jou en ruim 30 andere vrouwen een unieke mogelijkheid om kennis te maken met Capgemini en haar consultants op ons hoofdkantoor in Utrecht Leidsche Rijn.

 

We starten de dag met een lunch waarna je het werk van onze consultants kan ervaren middels workshops begeleid door onze vrouwelijke experts. Naast de workshops, krijg je de mogelijkheid om via een Meet&Greet een aantal van onze vrouwelijke consultants te leren kennen. De dag zal worden afgesloten met een gezellige borrel.

Tevens zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn om een profielfoto te maken die je kan gebruiken op je cv en/of LinkedIn.

 

Ben jij een (toekomstige) vrouwelijke professional met een hbo/wo opleiding en heb je affiniteit en/of ervaring met de IT? Wil jij deelnemen aan de Female Talent Day van Capgemini? Meld je dan aan door je cv te mailen naar angel.wijnhard@capgemini.com

De voorselectie vindt plaats op basis van cv. Minimaal één week van te voren krijg je van ons te horen of je bent geselecteerd voor het event.

 

Ben jij het Female Talent die wij zoeken? Dan hopen wij jou op onze Female Talent Day te mogen ontmoeten!