IT Infrastructure Event

  • June 2, 2016
  • Utrecht

Capgemini staat bekend om consultancy trajecten en IT oplossingen. Wat je misschien nog niet weet, is dat Capgemini ook Infrastructure Services aanbiedt, waar we IT projecten uitvoeren op gebied van infrastructuur voor grote nationale en internationale klanten. Onze professionals bij Infrastructure Services houden zich niet alleen bezig met het ontwerpen, bouwen en runnen van efficiënte infrastructuren, maar ontzorgen tevens klanten met onze strategisch- en bedrijfsmatige aanpak en adviezen. Met enthousiasme voor het vak werken onze professionals vanuit hun rol als architect, projectleider of technisch expert aan uitdagende projecten. Infrastructure Services bij Capgemini kent een zeer dynamisch omgeving, met uitdagende projecten, langlopende contracten en diepgaande klantcontacten, waarbij het gaat om vakmanschap, enthousiasme, heel veel energie en vertrouwen.

 

Om kennis te maken met Infrastructure Services organiseren wij op donderdag 2 juni een IT Infrastructure Event. Deze dag staat in het teken van interactie om jou kennis te laten maken met het Infrastructure vakgebied, denk daarbij aan een workshop op het gebied van Docker (https://www.docker.com/) en het uitwisselen van ervaringen met onze young professionals. Wat zijn hun ervaringen binnen Capgemini? Wat voor opleidingsmogelijkheden hebben ze? Wat doen ze nu? Bij welke klant zijn ze aan de slag?

 

Ben jij benieuwd naar onze projecten en mogelijkheden binnen Infrastructure Services? Meld je dan hier aan en kom langs op donderdag 2 juni!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiters: Jetske Bakker (06 – 25 64 25 26) of Hannah Wensink (06-25 64 25 21).