Source2Pay Academy

  • September 26, 2013
  • Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht.
  • Media Plaza Jaarbeurs Utrecht, Entree Oost

Source2Pay Academy

26 september 2013

Voor veel organisaties is de aanschaf van een nieuwe IT-oplossing het startpunt voor optimalisatie van hun inkoop- en factuurverwerkings-processen. Vaak een harde leerschool, want in de praktijk komt er meer bij kijken dan software alleen. Een implementatie raakt alle processen in uw organisatie en draait vooral om verandering, een goed begrip van uw bedrijfsprocessen en de mensen die met de systemen werken. Een dergelijk traject zal zich lonen als u er in slaagt om de applicatie succesvol te laten landen in uw organisatie en uw eindgebruikers het systeem snel accepteren en optimaal benutten. Nu en in de toekomst. Bent u er klaar voor?
 

In deze editie van de Source2Pay Academy bieden wij u de juiste handvatten om deze uitdaging aan te gaan. Wat steekt u op?
 

  • Hoe draagt een inkoopapplicatie bij aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen? Het bouwen van een solide business case.
  • Praktische tips voor de keuze en aanschaf van een inkoopapplicatie.
  • Deskundig advies waar u op moet letten bij een implementatietraject.
  • Luister naar praktijkervaringen van experts en doe uw voordeel met onze best practices.
  • Stel uw vragen aan onze implementatiespecialisten.

Partners Capgemini en Esize heten u graag van harte welkom op 26 september a.s. Reserveer de datum alvast in uw agenda! Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Of houd de website in de gaten.


Voor wie?

Inkoop & Financieel Managers, Projectleiders & Programma Managers met ambitie om inkoop- en factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren.


Wanneer?

Donderdag 26 september 2013. Ontvangst vanaf 09.00 uur. Start programma om 09.30 uur. Afsluiting rond 12.30 uur.


Waar?

Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht, Entree Oost. Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht.


Aanmelden?

Wilt u een plaats reserveren? Stuur dan een email naar marketing@esize.com