Wikkle

Wikkle is een Nederlandstalig platform over leren en ontwikkelen in organisaties. Op Wikkle vind je onder andere interessante artikelen over de ontwikkelingen in de wereld van leren en ontwikkelen, lees je interessante verhalen uit de praktijk en kun je kennis maken met de experts uit dit vakgebied. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, interessante blogs lezen of misschien wel in discussie gaan met de mannen en vrouwen uit de dagelijkse praktijk? Ga dan snel naar www.wikkle.nl.

Leren en ontwikkelen

WikkleLeren en ontwikkelen. Iedereen heeft ermee te maken en het zijn twee van de belangrijkste zaken in een mensenleven. Als het goed is stopt je ontwikkeling nooit en je bent nooit te oud om te leren. Gelukkig klopt dit. Niet alleen in het leven, maar ook in je carrière zul je jezelf altijd moeten blijven ontwikkelen. Op Wikkle worden de nieuwste ontwikkelingen uit de wereld van leren en ontwikkelen besproken door deskundigen uit dit vakgebied. Hoe lang kunnen organisaties nog geld verdienen aan het overbrengen van pure kennis? Hoe ziet de toekomst van leren op afstand en virtual learning eruit? Hoe ga je duurzaam met je werknemers om? Een paar voorbeelden van thema's die op Wikkle aan de orde komen.
 
Naast het lezen van interessante artikelen kun je ook op Wikkle terecht met vragen en opmerkingen aan de experts. Kortom, we komen graag met je in contact en helpen je graag verder met je vragen rondom leren en ontwikkelen. Of het nu om jezelf gaat, of om je organisatie, we helpen je graag verder.
 
Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar Wikkle!

Gerelateerd